سلامنقل قول:
دوست من یعنی با همین نسخه ی دانلودی میشه آنلاین بازی کرد؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوست من یعنی با همین نسخه ی دانلودی میشه آنلاین بازی کرد؟
من بازی رو از یکی از دوستام گرفتم.دانلود نکردم دوست گل :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله البته که می تونید
شما با استفاده از نرم افزار Tunggle به راحتی می تونید آنلاین بازی کنید. با بیشتر از 150 بازیکن هر شب
فقط نسخه تمیز بازی مثل لینکی که دادم را داشته باشید و به نسخه 2.602 آپدیتش کنید.
موفق باشی
:11:
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
خوب مشکل شما دلایل زیادی می تونه داشته باشهنقل قول:
من یک کرک بیشتر برای این بازی ندیدم واسه همین گردن کرک نمی ذارم
درایور کارت گرافیک و خیلی های دیگه می تونه باشه اما توصیه من اینه که نسخه بدون دستکاری رو بگیرید که خیال از بابت بازی جمع باشه تا به جای دیگه پرداخته بشه.
موفق باشی
منم همین مشکلو دارم ارور wrong disk میده نمیدونم چکار کنم لینک کرک سالمشو داید بذارید؟ممنون.نقل قول:
اینجا درخواست بدین زودتر بررسی میشه:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلامنقل قول:
ورژ ن بازی شما چیست؟
به پست شماره 133 همین تاپیک مراجعه کنید مطمئنا مفید خواهد بود.
موفق باشید
ورژن .2052 اونجا رفتم اون کارها رو هم کردم ولی درست نشد همون ارور میده.نقل قول:
دوست عزیز شما طبق پست 133 وژن بازی را به 2.602 ارتقا بدهنقل قول:
بعد کرک 2.602 رو هم از همونجا بگیر و کپی کن
مشکلت باید حل بشه
موفق باشی
ّرای انلاین بازی کردن به چه ورژنی نیاز داریم؟2.5 یا بالاتر؟
شما باید به آخرین ورژن آپدیت کنیدنقل قول:
2.602
در پست 133 کرک را هم پیدا می کنید.
موفق باشی