من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستمنقل قول:
مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه
Printable View
من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستمنقل قول:
مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه
حق با شماست نمیشه.البته حتی نسخه ارجینال هم باگ زیاد داره و من تو فرومهای خارجی دیگه هم دیدم حتی رجیستر شده ها هم این مشکل اخراج شدن رو دارن.ea هم برای اینکه آبروش نره داره ماست مالی میکنه!!!
راستی ببخشید این مشکل اخراج شما با رجیستر شدن حل شده؟نقل قول:
رفیق این ارجینال رو چطور خریدی؟ما هم تو ایران می تونیم بخریم؟به خدا استخون درد مردیم از بس خمار این بازی هستیم.نقل قول:
آره مشکل اخراج که نداره ولی یه سری باگهای دیگه هست که هنوز حل نشده مثلا وقتی تو 3d match بازی را کنسل کنی نتیجه عوض میشه!ولی کلا آپدیت 2 هم در راهه و جای امیدواری هست
من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
اگه بخواهید ایمیل طرف رو بهتون می دم
ooooooooppps نه 22 هزار تومان!!!!؟بذار این گندی که زدم رفع و رجوع بشه بعد...(می دونی منظورم چیه؟رفتم به دور از چشم همسر محترم یه PSP گرفتم با مخلفات شده 253 هزار تومان حالا موندم چه جوری ته حساب رو سر هم کنم تا بو نبره.الآن یه قرون هم برام کلی ارزش داره برای فرار از قهر و جنگ و جیغ.البته می دونه PSP خریدم اما گفتم 150000 هزار خریدم!!!! فعلاً دارم از جنگولک بازی خودم می زنم یه قرون یه قرون جمع می کنم تا کسری جبران بشه)
این هم آخر و عاقبت ما عشق گیم های زی زی:24:
ببخشید بی ربط پست دادم
من يه چند ساليه كه اين بازي رو استفاده ميكنم ولي معمولا تو هر باشگاهي 10 سال كمتر نميموندم .
از وقتي كه اين نسخه جديد رو گرفتم نگرشم نسبت به منيجرينگ فوتبال تغيير كرده چون مجبور شدم خودم رو با بيشتر ليگهاي دنيا تطبيق بدم.
شما حساب كن ياد گيري اين اصل كه در هر ليگي سيستم خاصي كارايي بيشتري داره.
اين زياد هم بد نيست.
نقل قول:
سلام . تمام نمره. مي توني هرچند فصل خواستي بازي كني. فقط لم داره. تو يه forum روسي پيدا كردم.
نقل قول:
راه داره پسر خوب. من فقط بخاطر اينكه تو يكي از camp هام بازيكني با level 11 متولد شد دنبال قضيه رو گرفتم.
يعني يه level بالاتر از مسي و كاكا و ... . اگه خواستي بدوني چطوري ميشه بازيو ادامه داد دوباره پست بده.
خوب داداشی این لمشو بگو دیگه.اینجا همه دارن از خماری می میرن(یکیش خودم)نقل قول:
راستی این قضیه چه ربطی به اون بازیکن کمپ و لول 11 داره؟منکه شدید گیج شدم
روزهای انتظار...خوب چی شد پس رفیق.جناب Ali-Beppe راه اخراج نشدن چیه؟
منتظریم