سلام.
نقل قول:
متشکرم از شما *Batman* بابت قرار دادن این آموزش خوب.
خواهش میکنم کاری نکردم.
نقل قول:
در pdf که گذاشتید دو مورد برای نصب بود : الف و ب .
من چون تازه میخوام نورتون رو نصب کنم باید از توضیحات قسمت الف استفاده کنم؟؟
بله . چون مهلت مصرف شما تموم نشده.
نقل قول:
Norton Product Tamper Protection که باید قبل از نصب کرک off بشه چه کاری انجام میده؟
از فایلهای آنتی ویروس محافظت میکنه که حذف یا جابجا نشن یا تغییر نکنن.
نقل قول:
در توضیحات بخش الف هم گفته شده که بعد از off کردن Norton Product Tamper Protection و کرک کردن محصول و بعدش آپدیت در آخر Norton Product Tamper Protection فعال بشه؟ می خواستم علت رو بدونم (یعنی بعد از کرک کردن و ریستارت نمیشه اول این بخش رو فعال کرد و بعد آپدیت رو انجام داد؟؟)
اگر این بخش مربوط به مسائل امنیتی نورتون باشه و در هنگام آپدیت off باشد ( من هم میخوام از نسخه سکیوریتی نورتون استفاده کنم ) آیا فایروال نورتون زمانی که این بخش off هست و نورتون در حال آپدیت هست, میتونه از سیستم حفاظت کنه و کار خودش رو به خوبی انجام بده؟
در کل موردی از لحاظ امنیتی پیش نمیاد؟
فعال کردن Norton Product Tamper Protection قبل یا بعد از آپدیت تاثیری روی امنیت سیستم نداره.نگران نباشید.
همانطور که گفتم این گزینه مربوط به امنیت خود آنتی ویروس میشه.
شما میتونید بعد از کرک کردن و قبل از آپدیت، Norton Product Tamper Protection را فعال کنید.
آنچه را که من تو آموزش نوشتم حرفهای سازنده کرک بود.
نقل قول:
بهتره که این محصول آپدیتش روی حالت اتوماتیک باشه و یا اتوماتیک آپدیت غیر فعال باشه ؟( در صورت غیر فعال کردن اتوماتیک آپدیت باید در روز چند بار دکمه آپدیت محصول رو بزنم )
این دیگه کاملا سلیقه ای هست.اگر آپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید میتونید هر 10 دقیقه یه آپدیت جدید دانلود کنید.
سرعت اینترنت تو کشور ما خیلی بالاست.با این حال اغلب کاربران آپدیت اتوماتیک رو غیرفعال میکنن تا الگوی مصرف را رعایت کرده باشن.:31:
نقل قول:
من از محصول سکیوریتی 2009 کاسپر استفاده میکردم و موقع آپدیت بخش هایی مثل نتورک اتک که مربوط به قسمت فایروال میشه هم آپدیت میشد. در سکوریتی 2009 نورتون هم به همین صورت هست؟ یعنی تمام بخش ها قابلیت آپدیت دارن یا فقط آنتی ویروس آپدیت میشه؟؟
بله صددرصد. وقتی با LiveUpdate آنتی ویروس را آپدیت کنید همه قسمتها آپدیت میشن.
کافیه بعد از آپدیت روی گزینه View Summary در LiveUpdate کلیک کنید تا لیستی از آپدیتهای نصب شده نمایش داده بشه.
اگر به قسمت Updates در بخش تنظیمات دقت کنید دو تا گزینه می بینید.
1- Automatic Liveupdate :این قسمت اگه On باشه آپدیت کامل صورت میگیره.هر 4 ساعت.
2-Pulse Updates : این قسمت اگه On باشه هر چند دقیقه Stream Defenition ها آپدیت میشن.ولی آپدیت کامل انجام نمیشه.در عوض حجم آپدیتها خیلی کمه.
اگر خود Live Update را اجرا کنید یه آپدیت کامل انجام میشه.(شامل Pulse Updates هم میشه)
اگر قسمت Automatic LiveUpdate را Off کنید ولی قسمت Pulse Updates در حالت On باشه ، Pulse Update هر چند دقیقه یکبار انجام میشه ولی آپدیت کامل انجام نمیشه.
به طور خلاصه فعال بودن Pulse Updates ربطی به فعال یا غیرفعال بودن Automatic LiveUpdate نداره.