4700 منطقه 1نقل قول:
سلام
تبریک می گم
آقا میثم شما رتبه ات چند شد؟
Printable View
4700 منطقه 1نقل قول:
سلام
تبریک می گم
آقا میثم شما رتبه ات چند شد؟
خيلي مسخرست بخدانقل قول:
اه لعنت بهشون.
دوست من با 2700 كشوري (معادل 1100 منطقه 1 نه برق و نه مكانيك فردوسي قبول نشد اما ...)
:18:
انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر در همان رشته تا پارسال که امکان پذیر بود.امسال با این وضع افتضاحی که در بومی سازی ایجاد کردنوانتقال و جابجایی رو بسیار سخت کردن.حتی خیلی از دانشگاه ها خوابگاه هم نمی دن.و فقط سهمیه غیر بومی 12% شده.نقل قول:
برای انتقال به دانشگاه بالاتر حداقل یک ترم در دانشگاه اولیه باید درس بخونین(بعضی اوقات هم دو ترم) و در صورتی که نمره های درس هایتان به دانشگاه مقصد بخوره می تونین انتقالی بگیرین.
همین امسال رتبه 4 منطقه 3 پزشکی مشهد قبول شد!!!!نقل قول:
همکلاسی ام با رتبه 42 منطقه 2 نه تهران و نه حتی شهید بهشتی قبول نشد و پزشکی ایران قبول شد!!!!!! اونقدر ناراحت بود که می خواست خودکشی کنه!!!:18:
یکی دیگه از هم مدرسه ای هام با رتبه 20 منطقه 2 برق شریف نتونست قبول بشه.
یکی دیگه با 33 منطقه 2 مکانیک شریف هم قبول نشد.
اینا همه یعنی عدااااااااااااااااااالت.
یعنی استعدادها در جاهای پایین تر و در سطح کشور پخش و البته نابود بشن و یه عده بی صلاحیت یا کم صلاحیت با سهمیه جای این افرادو در دانشگاه های برتر بگیرن.
نمونه اش یکی از هم کلاسی هام که با رتبه 9000 با سهمیه رزمنده پزشکی تهران قبول شد.
واقعا تاسف باره....:41:
بابا چرا شلوغ بازی در میارید, هر سال یه سری حاضرن قسم بخورن که تو حقشون اجحاف شده , ولی رسیدگی که می کنن می بینن اینجوری نیست,اصلا نشده تاحالا از یه کنکور داده بپرسی و 80 تا مثال از رفیقاش نیاره که چی فکر می کردن و چی شده,هرسال همینه ,سهمیه بندی بومی هم که خیلی وقته شده , الکی هم نگین خوش به حال تهرانیا ,تهران منطقه یکه , خوش به حال اونایه که تو بوم تهرانند , مثل قم و چندتا استان دیگه,اما در عوض منطقه ی 2 و 3 محسوب میشن, اونا هرچی دلشون بخواد تو تهران قبول میشن,در ضمن وقتی هم که رفتین دانشگاه میبینین که یه سری مثه شما میگن چی اوردیمو چی قبول شدیم,یه سریم سر کنکور گند زدن , اونوقت می بینین همچینم جز اقلیت نیستین,70 درصد هم دانشگاهیاتون که داستانشنو بگن می بینید از خودتون بیچاره ترن
من فقط قصدم دلداری بود
یکی از دوستان من هم 44 منطقه 3 بود . معماری علم و صنعت قبول شد !
60 منطقه 3 هم مهندسی پزشکی امیر کبیر قبول شده !
80 هم شیمی دانشگاه تهران !
600 هم اصلا تهران قبول نشده . شیمی تبریز قبول شده !
همه اینا هم قطبی تهران بودن ! گلستان !
سلام بچها خونه موندنو اینترنت نیومدنم نتیجه داد رتبم 600شد
انتخاب اولم قبول شدم
مهندسی برق بوعلی همدان
راستی پسر خاله ی من هم 4 سال پیش با رتبه ی 9 منطقه ی یک هنر,طراحی صنعتی دانشگاه تهران قبول نشد.این در جهت اینکه سالهاست همینه , فکر نکنین امسال اینجوری شده
ما هم گلستاني هستيمنقل قول:
شما كجاي گلستاني داداش؟
آقا سهیل شما مال کدوم شهر هستین؟نقل قول:
رتبه تون چند شد؟
بهتون خیلی خیلی تبریک می گم.:20: