450 هزار تومان
تو ایران هم اومده
Printable View
450 هزار تومان
تو ایران هم اومده
نه استبداد جان 450 هزار تومن
برای فعال کردن دوربین عکاسی؛هم میشه با فشار کوچکی بروی کلید شاتر اون فعال کرد وهم کنار زدن کاور نیز خودبخود دوربین فعال میکنه پس با هر دو روش فعال کردن دوربین قابل اجراست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. عکس ها هیچ کدوم واسه من لود نشد!
شاید سرور Tinypic برات فیلتره..:13:نقل قول:
واقعا ال جی گوشیهائی خوشکل با امکانات و قیمت مناسب داره مثل ویوتی،kf510،secret،kc550،kf700، الانم که kc910 اومده با قیمت 450 و کلی امکانات باهاش کار کردم اینترفیسش خیلی جذابه ضخامتو اندازشم خیلی مناسبه.
دوربین 8 با فلش زنون و لرزشگیر و قابلیت تشخیص لبخند و فیلمبرداری 320در 240 ،120 فریم و 640 در 480 30فریم
امکانات اینترنتی کامل مثل wifi.3g.edge
قابلیت نمایش فایلهای dvd همچنین نمایش فایلهای آفیس و pdf
سیستم صدای دالبی موبایل (dalby mobile)که اولین گوشی هست که داره و a .gps
ما که خیلی حال کردیم یه مدتم بگذره قیمتش میاد پائین تازه کلیه امکانات ضروری تو صفحه اول هست که میتونی با دست بکشی.
مگه این کلوپش نیست ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254277&page=17
سلام................نقل قول:
امروز وقتی انجمن الجی تشکیل شد فکر نمیکردم که تایپیکهای دیگه انتقال داده شه اینجا و این تایپیکو زدم
حالا اگر عیبی نداره همینجا ادامه میدیم
مجتبی جان عکسهارو جای دیگه آپلود میکنم:11:
آره.یه کلوپ جدا لازم بود واسش.منم تبریک میگم به خودم و همه هوادارن ال جی بابت تاسیس کلوپش.همچنین یه تشکر ویژه از مدیران هم لارمه
راستی هوادارن رنویر بزرگ سرتون رو باید بالا بگیرینا: دی.رنویر تو مجموع فیلم برداری و عکاسی بهترین 8 مگاپیکسلی شد...
با تبریک به همه دوستان و با تشکر از همه مدیران محترم و پیگیریهای mojtaban87عزیز ال جی تو فیلمبرداری که فعلا" روی همه گوشی ها رو کم کرده شاید به همین زودیا از 120 فریم هم فیلمبرداریش رو افزایش بده .