درباره گرافیک بازی که نمیتوان نظر داد چون حی در حال لود کردن تکسچر ها هستیم ولی باید اذغان کرد که اگر مشکل تکسچر نداشت گرافیک خیلی خوبی داشت مخصوصا تو بیابان وقتی درحال رانندگی هستیم .نور پردازی خوب باعث زیبا شدن بازی شده بود.
داستان بازی اصلا خوب نبود. من هیچی ازش نفهمیدم!یک داستان ساده که نمونه هاش تو بازی های دیگه هم دیده شده بود. اونقدر داستان قوی نداره که بشه روش مانور داد و نسخه های بعدی ساخت ولی بازهم جای کار داشت و میشد بهتر شه.توقعی از داستان نداشته باشید که اصلا درگیر داستان نمیشید
اکشن بازی فوق العده زیباست . هوش مصنوعی خوبی دشمن ها دارند ولی بازهم بازی سخت نیست . من با اینکه ترینر پولی cheathappens رو داشتم ولی بدون ترینر بازی رو تموم کردم و جالبه بگم با اینکه بعضی صحنه ها دشمن ها زیاد میشدند ولی یکبار هم نمردم!
تنوع سلاح اصلا خوب نیست و کلا فکر کنم 10 تا اسلحه داره که برای یک بازی اول شخص زیاد خوب نیست.ولی هر اسلحه حداقل دو نوع تا نهایت 4 نوع متفاوت گلوله میخورند با کارایی مختلف که یکم جذاب تر میکنه استفاده از هر سلاح رو ولی باز هم مگنومی که از اول بازی دارید از همه اسلحه هاتون قوی تره و راحت میشه در اکثر مواقع با یک تیر دشمن رو کشت.فوق العده راحت میشه تو بازی هد شات کرد و سیستم نشونه گیری عالیه.
این بازی جزو بازی هایی بود که میتونست مراحل بیشتری داشته باشه ولی کلا با دو لوکیشن ثابت(شهر) و لوکیشن های جانبی(لوکیشن های ماموریت ها) ماموریت های کمی داره و بازی خیلی زود تموم میشه.
همچنین میشد شاهد حضور boss یا غول های زیادی تو بازی بود ولی اصلا چنین اتفاقی نمی افته و به غیر از یک باس که اون هم در ابتدای بازیه و کشتنش سخت نیست دیگه باسی در بازی نمیاد.
یکی از امکانات بازی اپگرید وسیله نقلیه هست. شما برای جابه جایی در صحرای بزرگ بازی نیاز به ماشین هایی دارین که به اسلحه و سپر های قوی مجهز باشه که این اپگرید ها رو به وسیله مسابقات ماشین سواری میتونین تهیه کنید ولی جالبه بدونید اصلا انگیزه ای برای مسابقات ماشین سواری ندارید چون اپگرید های ماشین هم زیاد مهم نیستند. در کل به غیر از 3 ریسی که جزو مراحل اصلیه هیچ انگیزه ای واسه باقی ریس ها نیست.
درسته در مسیر رسیدن به مرحله در صحرا ماشین های دیگه بهتون حمله میکنند ولی اونقدر مهم نیست که حاضر بشید هی برید ریس کنید تا بتونید ماشینتونو اپگرید کنید.
ماموریت های جانبی هم اونقدر جذاب نیستند که بخواین برید سراغشون. من اصلا انگیزه ای برای رفتن پی ماموریت ها جانبی نداشتم.
دو تا مینی گیم (قمار بازی) خوب و جالب داره بازی که بعضی مواقع انجام دادنش خالی از لطف نیست.
صدا گذاری شخصیت ها بد نیست ولی اصلا موسیقی متن بازی خوب نیست. به طوری که من فکر میکنم شاید اصلا بازی موسیقی متن نداره! فقط موسیقی دموی اول و اخر بازی قشنگه.
طراحی شخصیت ها هم بد نیست ولی جالبه تو این بازی قیافه همه زنها یکیه!
یکی از امکانات جالبه بازی جمع کردن هر چیزی هست.. از وسایل برقی و مکانیکی تا پیت نفت و قوطی کنسرو. یک سری رو میفروشین پول میگیرین. یک سری هم میشه باهم ترکیب کرد و چیزهای جدید ساخت که دو تورنت یا اسلحه های خودکار فوق العاده به کار میان اون هارو کار میزارین و براتون دشمن هاتونو میکشند مخصوصا در صحنه های شلوغ.
یکی از نکات خوب بازی اینه که باگ خیلی کم داره و اینکه دشمن های به ندرت به در و دیوار گیر میکنند شاید من تو کل بازی 2 با دیدم که گیر کردند.
مرحله اخر بازی هم فوق العاده اسون بود و اسون تر از مرحله های معمولی بود مخصوصا خیلی اسون تر از مرحله ای که باید به jackal canyon رفت. در ضمن اخر بازی و دموی اخر بازی فوق العاده مزخرفه. بعضی بازی ها وقتی تموم میشه و دموش رو میبینی خستگی از تنت در میره ولی پس از پایان این بازی ناراحت میشی که چرا بازی اینقدر بی هدف بود نه دموی اخر مناسبی و نه چیز قابل مفهومی. بعد اتمام بازی هم که نمیشه برگردی تو شهرها حداقل ریس ها و ماموریت های جانبی رو بری.
دو سه تا از مرحل شبیه metro 2033 میشه!و یکم ترسناک