نقل قول:
پس گویا نوکیییا خیلیییی بهت حال داده!:31: چون واسه من امرن آپدیت نمی کنه وسطاش ارور مییده....
راستی کسی میدونه My Nokia به چه دردی میخوره؟ توو ایران که ساپورت نمی کنه این قسمت رو:41:....
Printable View
نقل قول:
پس گویا نوکیییا خیلیییی بهت حال داده!:31: چون واسه من امرن آپدیت نمی کنه وسطاش ارور مییده....
راستی کسی میدونه My Nokia به چه دردی میخوره؟ توو ایران که ساپورت نمی کنه این قسمت رو:41:....
سلام دوستان
منم تازه همین گوشی رو خریدم و دارم باهاش حال میکنم.خیلی عالیه فقط یه اشکال داره اونم اینه که نمیشه هکش کرد واسه همینم n-gage ها رو باید با کلی دردسر روش ریخت.منو که خیلی اذیت کرد.هنوزم دارم دنباله راهش می گردم.
ولی در کل گوشی خیلی خوبیه.
از نظر صدا نسبت به 5700 و ان82 چطوره؟اسپیکرش قویتره و با کیفیت تره؟
قیمت با گارانتی اتصالات و نیا الان چنده؟
سلام به همگی
سوالی دارم در مورد فوکوس اتوماتیک دوربین این گوشی.تو یه سایت گفته بود یک نقطه ضعف این گوشی اینه که فوکوس اتوماتیک نداره.می خوام ببینم اونا که این گوشی رو دارن با دوربینش مشکل ندارند.
خب الان خیلی از گوشیها فوکوس ندارن.نقل قول:
این گوشی کمرافون نیست که دوست عزیز. موزیکه.
سلام به همه.
این گوشی در مقایسه با k800 یا w910 سونی اریکسون بهتر هست؟؟؟ (جدا از اینکه سیستم عامل داره ) هنگ نمیکنه؟؟؟ مموری 8 گیگ رو کسی از دوستان روش امتحان کرده؟؟؟ تفاوت چینی با کره ایش چقدر هست؟؟؟
در ضمن از دوستان کسی قیمت داره؟؟؟
سلام
اقا این بازیی های n-gage
رو چه طوری رو این گوشی باز میکنین من خسته شدم از بس امتحان کردم
راستی این همه گوشی واسه دریافت نرم افزار تو فروم پست زدن اما واسه 5320
من یه دونه هم تاپیک پیدا نکردم
یه فکری هم واسه این بکنین
برنامه هایی که تو این قسمت هستن روی گوشیتون نصب میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
شما همتون با قیمتای خوبی خریدید
من از خود اتصالات تندیس که تو تجریش هست خریدم 215000 تومن هرچی هم خواستم تخفیف بگیرم گفت قیمتامون شرکتی هست.
با اجازت 40 هزار تومن بي خود و بي جهت گرون خريدي.نقل قول: