Panda Cloud Antivirus 2.0.1 Final 39.45 Mb
کد:http://letitbit.net/download/98530.92d11536f4d0af5fc3f7242b43b9/CloudAntivirus.exe.html
Panda Cloud Antivirus 2.0.1 Final 39.45 Mb
کد:http://letitbit.net/download/98530.92d11536f4d0af5fc3f7242b43b9/CloudAntivirus.exe.html
سلام.
نسخه ی نهایی Panda AV/IS/GP 2013 منتشر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
- New user interface look and feel, making it easier than ever to use the tools included in the 2013 lineup. Inclusion of new update buttons and the ability to access reports and statistics from the scan screen.
- Improved antivirus engine with better detection and disinfection capabilities.
- New password manager: Encrypted password repository that protects your digital identity and allows you to log into websites with just one click.
- New installer that makes installation easier and faster than ever.
- New feature to automatically shut down the computer after completing a scan.
- Compatible with Windows 8 Consumer Preview.
- New system for sending questions to Tech Support. Resolve your queries faster.
- Improved OS vulnerability detection by integrating Microsoft’s Windows Update API.
- Better malware detection.
- Improvements for several technology modules (TruPrevent, Web proxy and firewall).
- Better disinfection capabilities on Windows Vista, Windows 7 and Windows 8.
- Improved on-demand scanning by leveraging all the CPU cores
- .
نسخه Panda Antivirus Pro 2013 12.00.01 Final: :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
جدیدا کلود آنتی ویروس پاندا که قبلا رایگان بود الان پولی شده؟؟؟؟درسته؟؟؟
خیرنقل قول:
اتفاقا به ورژن رایگان یک سری ویژگی های دیگر که در نسخه پولی بود مثل Behaviour blocking اضافه شده
آها...
الان که اینترنت سکوریتیش رو نصب کنم دیگه نیازی به کلودش نیس؟؟؟ یعنی اینترنت سکوریتی دیگه کامل کامله و چیزی کم نداره که تو کلود باشه احیانا؟؟
آخه تو بعضی از تست های همین انجمن خودمون که گذاشته بودن دیدم که بعضا درصد شناسایی کلود پاندا از آنتی ویروس خالیش بیشتر بوده مقداری(تو یه تست همزمان)...جریان چیه؟؟؟
نرم افزار های کلود مگه نباید روی سرور خودشون نصب باشن قاعدتا و از طریق اینترنت روی کامپیوتر ما اجرا شن؟؟اگه اینطور باشه نباید حتی یه مقدار هم سیستم کند بشه دیگه...مگه نه؟
پس چرا من قبلا ها که ورژن قبلی کلود رو نصب کرده بودم کامپیوترم سنگین شده بود یه مقداری؟؟؟(اصلا چرا حجمش اینقدر بالا بود؟) در حالی که Hitman Antivirus که اونم کلود هستش و تازه از موتور چندتا انتی ویروس دیگه هم استفاده میشه در اون هم حجمش موقع نصب کم بود هم سرعت کامپیوترم رو اصلا کم نکرد!!دلیل چیه؟
موقع اسکن سیستم با کلود پاندا,مقدار زیادی سیستم Send/Recive میکنه؟منظورم اینه حجم زیادی از اینترنت من اشغال میشه یا از شارژم کم میشه؟؟(این سوال رو در مورد انتی ویروس Hitman رو هم داشتم و لطفا در مورد اونم بگید)
تو سایت خود پاندا؛قسمتی که مقایسه بین 3 محصول اصلیش هست یه مقدار سوال برام پیش اومده...
اول اینکه جریان تعداد اون ابر ها چیه؟؟؟منظورش امکانات جانبیه اون محصوله یا به قدرت تدافعی و شناسایی محصول هم مربوطه؟؟:31:
دوم اینکه اگه میشه بگید این 2 قابلیتی که Global Proction و Internet Security ش دارن در آنتی ویروسش نیست به چه درد میخوره؟
این پاندا 2013 رو هنوز تست نکردم...ولی شدیدا از قدیم ندیما عاشق پاندا بودم.هر چند به دلایلی هیچوقت نصب نکردمش و اگر هم کرده بودم مدت خیلی خیلی کوتاهی بو؛فقط یه مدتی نسخه ی 2012 اونو داشتم که واقعا در تست های مختلف شدیدا خوش درخشیده بود که اونم به خاطر یه سری دلایل مجبور شدم پاکش کنم...
-یکی از مهمترین دلایلی که واقعا نا امید کننده بود برام اینترفیس و محیط کار این آنتی ویروس قدرتمند بود...چون واسه من خیلی مهمه که نرم افزار هام همشون محیط شیک و کاربر پسندی داشته باشن...
اصلا کار نشده بود رو پاندا از این نظر و مشخص بود که تمام وقتشون رو صرف قدرت شناسایی نرم افزار گذاشته بودن!!! واسه همین رو به آنتی ویروس های شیک تر آوردم مثل کسپرسکی و نورتون...(البته شنیدم در نسخه ی 2013 خیلی بهتر شده)
-دوم اینکه برام خیلی مهم بود نرم افزار امنیتیم تنظیمات مختلفی داشته باشه و البته آسون باشه تنظیماتش!! (مثل آنتی ویروس کسپرسکی و اویرا و نورتون)...واقعا یکی از دلایلی که من این 3 تا رو به بقیه شون ترجیح میدم اینه که شدیدا قابلیت customise کردن دارن و البته بدون هیچ پیچیدگی خاصی...!!! ولی پاندا کلا منوی Settingش سر جمع 3-4 تا تیک و گزینه بیشتر نداشت در نسخه ی 2012 که اینم شدیدا نا امید کننده بود!!
-تا اونجا هم که یادمه لایه های دفاعی خاصی نداشت مثل خیلی از آنتی ویروس های دیگه و فکر کنم تقریبا به یه دییتابیس و هوش مصنوعی ختم میشد!! نه چیزی مثل سونار در نورتون نه چیزی مثل دیپ گارد در اف-سیکور و .....!!!!!
-و یکی از مهمترین دلایلش اینه که در فروم خودمون واقعا پاندا باز خیلی کمه یا اصلا نیست!! واقعا نمیدونم دلیلش جیه که آنتی ویروس به این قدرتمندی رو خیلی از بچه کنار گذاشتن ندید میگیرن و جالب تر اینجاست که به محصولات خیلی خیلی ضعیف تر رو میارن مثل آنتی ویروس Comodo و NOD32 و ... !!! دلیلش وقعا برام جای سوال و هیچ وقت هم به جوابی نرسیدم بهش!! به خاطر همین نه آموزش هایی که در مورد نرم افزار های امنیتی دیگه هست در این فروم موجوده و نه اینکه اگه به مشکلی بر خوردیم با این برنامه کسی باشه که راهنماییمون کنه!
نمیدونم چرا این کمپانی بزرگ به این ویژگی ها که دیگه شدیدا فراگیر شده بین همه ی کمپانی ها و نیاز اکثر کاربر هاست توجهی نشده و این آنتی ویروس با این قدرت شناسایی عظیم(به جرات میشه گفت از نظر شناسایی قوی ترین انتی ویروس تک موتوره هست) رو بدون این ویژگی ها که شدیدا مد شده رها کرده!!
و اما براای آخرین سوال هم میپرسم که آیا هنوز هم پاندا؛هر چقدر که آنتی ویروس قدرتمندی داره در زمینه فایروال فاجعه عمل کرده؟؟؟
فایروال پاندا در نسخه ی 2013 پیشرفت قابل توجهی داشته یا نه؟؟
میشه بهش اعتماد کرد؟؟
به نظرتون فایروال پاندا 2013 قدرتمند تره یا مال خود ویندوز 7 ؟
واقعا شرمنده سرت رو درد آوردم رفیق...
میدونم خیلی پر رویی...
ولی منتظر هستم تا دانش شما سود ببرم و جواب تمام سوال رو از شما یاد بگیرم...
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی و پر حرفیه منو کاملا خوندی
و پیشاپیش ممنونم از وقتی که میذاری و جواب میدید رفیق
بازم ممنونم ازت
بله کامله و نیازی نیست اون درصد بیشتری هم که میگی به خاطر اینه که پاندا کلود به صورت ابری فایل ها رو اسکن میکنه یعنی زودتر از اینکه در دیتابیس محصولات پاندا ثبت بشه در سرورهای پاندا ثبت میشه و پاندا کلود از طریق همون سرورها اسکن میکنهنقل قول:
تاثیری بر روی سرعت سیستم ندارن البته پاندا کلود ویژگی های بیشتری مثل behaviour blocking و فایروال و چندتا ویژگی دیگه داره که باعث میشه سرعت سیستم به مقدار خیلی کمی کاهش پیدا کنه و حجم زیاد نرم افزار هم به خاطر همین ویژگی ها هست
خیر پاندا برای اسکن فایلی رو ارسال نمیکنه و فقط Hash فایل رو چک میکنه ولی Hitman فایل ها رو ارسال و در سرورهای خودش اسکن میکنه
همین نسخه اینترنت سکوریتی خوبه و تفاوتش با نسخه گلوبال در بهینه سازی و رمزگذاری فایل ها و مدیریت پسورد و این هاست که تاثیری در امنیت شما نداره
ویرایش پستتون رو الان دیدمنقل قول:
به نظرم پاندا 2013 شما رو راضی میکنه از نظر اینترفیس این ورژن یک جهش بزرگ داشته و خیلی خوب شده
در مورد تنظیمات خیلی از شرکت های بزرگ آنتی ویروس به نظرم اعتقادی به سفارشی کردن تنظیمات ندارن راستش ما با جمعیت بزرگی از کابرارن مواجه هستیم که هیچ آشنایی با آنتی ویروس و این مسائل ندارن و تنظیمات مختلف و داشتن اپشن های مختلف شاید امنیت اونارو با خطر مواجه کنه به همین احتمالا سیاست پاندا هم همینه وگرنه خیلی راحت میتونست تنظیمات رو پیشرفته تر کنه
من مخالفم که لایه دیگری نداره علاوه بر دیتابیس قوی و هوش مصنوعی قوی تر (که یکی از بهترین هوش ها رو داره ) محصولات پاندا behaviour analysis رو داره که برای مقابله با ویروس های ناشناخته هست
اینکه چرا در فروم خودمون پرطرفدار نیست من نمیتونم جواب خاصی بهش بدم شاید به دلیل نبودن یک تاپیک جامع با آموزش های مختلف , کم بودن کی و لایسنس این برنامه , خاطره ای از سنگین بودن پاندا و از این موارد باشه
دیگه خط قرمز ما رو رد نکن رفیق :46: حالا اینجا جای قوی و ضعیفی نیست من چیزی نمیگم :دینقل قول:
و جالب تر اینجاست که به محصولات خیلی خیلی ضعیف تر رو میارن مثل آنتی ویروس Comodo و NOD32 و ...
ببینید فایروال پاندا نیاز شما رو کاملا برطرف میکنه در مورد جلوگیری از -- شدن و مخفی کردن پورت های شما و بررسی دیتایی که رد و بدل میکنید بقیه موارد بحث HIPS و Proactive میشه که به نظرم با وجود دیتابیس و هوش مصنوعی و behaviour analysis کابران عادی نیازی به اونها ندارن
فایروال پاندا از سون قوی تره
خواهش میکنم دوست عزیز این حرف ها رو نزنید همه ما اینجا هستیم تا اگر چیزی میدونیم یا تجربه اش رو داریم با یقیه درمیون بذاریم ...
منظور من درصد شناسایی آنتی ویروس بود(همون دیتابیس) که خودتون هم به خوبی میدونید این انتی ویروس واقعا ضعیف تر از پاندا عمل میکنن...!!! منظورم لایه های دفاعی متعدد و ... نیست...وگرنه شاید اینترنت سکوریتی کومودو بهترین باشه حتی با وجود آنتی ویروس ضعیفش به خاطر دلایلی که خوب میدونید....نقل قول:
دیگه خط قرمز ما رو رد نکن رفیق حالا اینجا جای قوی و ضعیفی نیست من چیزی نمیگم
نقل قول:
ببینید فایروال پاندا نیاز شما رو کاملا برطرف میکنه در مورد جلوگیری از -- شدن و مخفی کردن پورت های شما و بررسی دیتایی که رد و بدل میکنید
میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد؟؟؟
واقعا میشه به فایروالی که در آخرین رتبه های جدول بوده در اکثر تست ها واسه جلوگیری از -- و مخفی کردن پورت ها اعتماد کرد؟؟
میشه یه کمی بیشتر توضیح بدید؟؟؟من چیزی نفهمیدم راستش...نقل قول:
بقیه موارد بحث HIPS و Proactive میشه که به نظرم با وجود دیتابیس و هوش مصنوعی و behaviour analysis کابران عادی نیازی به اونها ندارن
بازم ممنونم از وقتی که گذاشتید