در مورد اینکه "نخریم تا ارزونش کنن" ، خیالت راحت باشه این اتفاق هرگز نخواهد افتاد و تا الان هم که نیفتاده، خاصیت بازار ایران همونه که توی اون جمله گفتم، یعنی هم جنس کمیاب گرانه و هم مشتری خواهانش سلطانه ... عرض کردم ، خیلی از دوستانی که با من تماس می گیرن حاضر نیستن بجای پایتخت از جمهوری خرید کنن که مثلا 50 تومن ارزون تر واسه شون تموم بشه (نمی صرفه واسه شون!)... اونوقت به نظرت حاضرن کلاً بی خیال خرید بشن؟ ... بهرحال خدا به همه انصاف بده ... و البته این رو هم در نظر بگیر که اون فروشنده هم که واسه ثوابش هدفون کمیاب نمی فروشه ، بلکه از اون اول اون محاسبه تو ذهنشه که "هدفون کمیاب رو حتی شده با دردسر بیشتر و قیمت بالاتر می خرم، در عوض ایران گرونتر می فروشم" ... اگه قرار بود منصفانه بفروشه اصلاً از اون اول واردش نمی کرد .. بنابراین این معادله واسه من و شما برد نداره ...
//
اینطور ویژگی های طراحی رو دیگه صرفاً با تست در موقع خرید میشه نتیجه گرفت ... قبلاً هم من گفته بودم که مدلهای پشت سری/گوشی رو شاید خیلی ها نپسندن ...
قیمت هاش رو دیدم ، بعضی هاش بالاتر از قیمت هاییه که دوستان از اون مغازه جمهوری گرفتن و بعضی ها پایین تر ... بهرحال موقع خرید اینترنتی به این ترتیب (از یه کاربر ناشناس) مواظب باش ، چون هیچ مسوولیتی با مسوولین اون فوروم نیست ...