-
یو 600 هم اینطوری عکس میگیره و هم میتونی جدا جدا این کارو کنی . اگه ok بزنی پشت سر هم عکسشو میگیره ولی اگه از دکمه مخصوص دوربین در کنار گوشی استفاده کنی 2 مرحله ای میشه فشار اول فوکاس وقتی فوکاس کرد یه فشار دیگه که بدی عکس میگیره . کار به فریمور نداره
-
کامپیوترم تشکیل شده از :
CPU 3200 2M CACHE INTELL PENTUME 4
2 X 512 MB RAM KINGSTONE
128 MB ONBOARD VGA
17inch SAMSUNG LCD
160GB SAMSUNG hard disk with 7200 RPM
35w SAMSUNG speaker
Optical SAMSUNG mouse
Multimedia SAMSUNG keyboard
20X SATA SAMSUNG DVD writer
52X IDE SAMSUNG CD RAM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دمت قیژژژژژژژژژژژژ...................!!!
مهیار جان ، اسکیرت رو از کجا گرفتی.........؟؟؟!!!
-
مرسي مهيار جان .
يه نمونه اسپيكر سامسونگ داره كه عاليه . خوشگل هم هستش . الان خونه نيستم ، مدلشو يادم نيست ، رضا جان خواستي بگو واست نگاه كنم .
-
بچه ها ، اگه بگید از کجا میشه اسپیکر سامسونگ بگیرم......... کلی خوشحال میشم....دی.!!!
یه مدت یه جا تو پاساژ ایران بود............ یارو جم کرده ، هر جا هم میرم میپرسم........ میگن سامسونگ چیه ، میکرولب ، یا کریتیو بگیر ، ببینید من چی میکشم.............!!!
-
مارک هایی رو که به شما معرفی کردند مارکهای بدی نیستند ولی من سامسونگ گرفتم که ست بشه با همه . ولی کیفیت صداشو من به هیچ اسپیکری عوض نمیکنم . ساب ووفرش رو وقتی تا آخر ببری و صدا رو هم تا آخر که زیاد کنی اصلا کیفیت صدا تغییری نمیکنه برعکس بعضی از مارکها
اسپیکر سامسونگ رو من از همون ایرانیان گرفتم البته فکر کنم ایرانیان نبود ایرانیان دوتا راهرو داره که نه راهرو اولی نه دومی . پایین تر از جفتشون یه پاساژ هست که اولین مغازش آنتیک فروشیه و فکر کنم یه کت و شلوار فروش هم داشته باشه . که روبروی این دوتا مغازه یه نمایندگی سامسونگ .
-
ایول از ست سامسونگیت خیلی خوشم اومد.
-
مهیار ، تازه فهمیدم ، عکسها چه فرقی با هم دارن............!!! ژالبه..........!! دی.
-
بله دیگه . ال سی دیمون میتونه 90 درجه بچرخه و اونطوری باهاش کار کنی . البته مجبور نیستی کلت رو هم 90 درجه بچرخونی . توی تنظیمات کارت گرافیک میری و 90 درجه تصویر رو میچرخونی . ته کامپیوتر فقط احتیاج به بالا رفتن سیستم توی کیس
-