با تشکر از شما دوست عزیز من با این روش جواب گرفتم
آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):
Drakkarious 3.01 FP2 & FP1 & PreFP1 Install unsigned Files
Printable View
با تشکر از شما دوست عزیز من با این روش جواب گرفتم
نقل قول:
سلام اتفاقا من قبل از نصب یه بار از طریقه گوشی فرمت کردم
N95 8GIG
نقل قول:پسرم مگه انگيج براي خودش بخش نداره؟ پس چرا اينجا مطرح ميكني؟نقل قول:
ارور میده گوشیم 5500 و با روش binpda هکش کردم همه مراحل رو هم درست رفتم ولی بازم ارور expired certificate میده
نقل قول:
:41:لگند جان من قبلا انگیج رو نصب کردم ولی به یه علتی گوشیمو ریست کردم و به جای سیک من از روش هالو رفتم ولی وقتی که میخوام انگیج رو نصب کنم حدود یکی دو ساعت طول میکشه و بعد گوشیم بالا نمیاد حالا میخوام بپرسم که چی کار کنم حالا سیک من رو نصب کردم باید چی کار کنم ؟ من معتادم به انگیج دارم میمیرم ...:19:
با روشنقل قول:
برو.
جوابشو بده.
خب عزيزم هر گوشي روش خودشو داره....با Hellocarbide هم ميشه...ولي سكمن خيلي كار باهاش راحت تره...نقل قول:
من فایل مربوطه برای ساین کردنو دانلود کردم ( SignSIS-GUI، فایل cert و key رو وارد کردم و input و output رو مشخص کردم که یه برنامه ساین شد اما موقع نصب تو موبایل بازم همون ارورو میده که نمی تونم نصب کنم ، به غیر از اون دیگه هیچ برنامه دیگه ای نتونستم ساین کنم چون موقع ساین ارور میده
در ضمن 2 تا فایلی که تو فایل ---- هست (برای ساین روی موبایل و تو کامپیوتر) ، اون فایلی که برای سای کردن برنامه روی موبایه تو موبایل نصب نمیشه چون همون ارورو میده و فایل دومی که مربوط به کامپیوتر هست (rootsign.exe) هیچ برنامه ایو ساین نمی کنه و ارور میده ، مشکل چیه ازتون می خوام راهنماییم کنید.
برای ساین کردن لازمه که برنامه Binpda Security Manager رو نصب کنم؟؟؟؟
خواهشا کمک کنید ... !؟
شما از روش جدید:
هک کنید و ادامه ماجرا.
تو پست اول کامل توضیح داده شده.
مشکلی بود من در خدمتم.