سلام دوستان . یکی از بچه های فروم n73 رو با rotate me روتیت میکرد . البته به صورت دستی . می خواستم بگم اگه میتونین راهنماییم کنین که برنامه هاش رو از کجا بگیرم ... لینکش رو بدین ممنون میشم. من گوشیم 6120 classic هست . متشکر...
Printable View
سلام دوستان . یکی از بچه های فروم n73 رو با rotate me روتیت میکرد . البته به صورت دستی . می خواستم بگم اگه میتونین راهنماییم کنین که برنامه هاش رو از کجا بگیرم ... لینکش رو بدین ممنون میشم. من گوشیم 6120 classic هست . متشکر...
با سلام ... یکی از بچههای سایت n73 رو با rotate me روتیت می کرد. می خواستم بگین چه برنامه ای میخواد و لینکش رو برام بذارین . در ذمن گوشیم 6120 classic هست. متشکرم...
باز میشه و سریع بسته میشه از طرفی با تکان دادن هم تغییر نمی کنهنقل قول:
شاید من کاملا روششو متوجه نشدم
نمیدونم والا .........نقل قول:
پلاگین شتابـسـنج رو نصب کردی ؟؟؟
احـتـمـالا" بـرنـامـه مـشکـل داره .......
اقا یکی کمکم کنه دمتون گرم . چطوری میتونم 6120 رو به صورت دستی هم شده روتیت کنم .یکی از بچه های فروم n73 رو با یه version از rotate me رو تیت کرده بود... ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دو گوشی ان 82 (که پلاگین نمی خواد؟!) کار نکردنقل قول:
کسی امتحان نکرده؟
نقل قول:نقل قول:اینجا تاپیک برنامه های مخصوص گوشیهای دارای شتاب سنج هست ....نقل قول:
در بخش خواست برنامه های کاربردی ، مطرح کنید .....
یکبار دیگه پلاگین رو نصب کن ....... عیب نداره ...... من خودم هم رو ان82 دوباره نصب کردم ...... :دینقل قول:
زمانیکه این برنامه روی گوشیه خودم نصب بود ، به خوبی کار میکرد ........:20:
سلام ،خسته نباشید
منظور از ساین یعنی چی؟ وباید چیکار کرد تا نصب بشه
با سلام و خسته نباشید به شما دوستان من یه سوال داشتم ؟ گوشی من ان85 چرا اینا رو گوشی من کار نمیکنن با تشکر!؟