خیلی خوب زدید .
من درصد هام زیاد جالب نیست . تازه جواب ها هم هنوز معلوم نیستند که بدونم درست زدم یا نه .
ریاضی فقط 2 تا زدم.
تست ها رو درست یادم نیست که بنویسم
Printable View
خیلی خوب زدید .
من درصد هام زیاد جالب نیست . تازه جواب ها هم هنوز معلوم نیستند که بدونم درست زدم یا نه .
ریاضی فقط 2 تا زدم.
تست ها رو درست یادم نیست که بنویسم
نقل قول:
سوال وابستگی تابعی را که کاملا موافق هستم باهاتون..... چون همه گزینه هاش غلط بود.......
به قول این دوستمون خیلی خوب زدید شما
از 80 تا سوال 56 تا را زدید........
سیستم هم برای من که خیلی سخت بود...........
خیلی ریز سوال داده بودند......
سلام دوستان عزیز
منم نرم افزار شرکت کردم بااین که گرایش اصلیم آی تی بود ولی خوب مجبور شدم به جای آی تی آزاد ،نرم افزار شرکت کنم
بااین که چند ماه از کنکور سراسری میگذشت و برای آزاد هم اصلاًنخونده بودم چون امیدی بهش نداشتم (اونایی که برای نرم افزار میخونن براشون این کنکور مشکله دیگه مایی که چندتااز درسا رو هم نخونده اومدیم سر جلسه !!!) ولی خوب به نظرم سوالاش آسون بود مخصوصا شبکه ،ساختمان داده و طراحی الگوریتم و پایگاه البته اشتباه هم فراوون داشت .
تقریبا میتونم بگم اگه این کنکورو دقیقا بعد از کنکور سراسری برگزار میکردن میتونستم بگم میشد به 99 درصد سوالاش جواب داد چون از همه دوستانمم که سوال کردم سوالا براشون خیلی آسون بوده ولی چون یه مدت ازاون آمادگی میگذشته خیلی از مطالب فراموش شده بودن.
سیستم هم اصلاً سخت نبود اونایی که گفتن سخت بوده منابعشون خوب نبوده وگرنه من خودم اون موقعی که برای کنکور سراسری میخوندم دقیقا سه تا از سوالا یی که اومده بود تو این کنکور، سوالای تکراری سال های پیش بود که اون موقع من خونده بودم ولی خوب با گذشت این زمان چند ماهه خیلیاشو فراموش کرده بودم و تو زدن تستا تردید پیدا میکردم
ولی در کل فکر نمیکردم این قدر سوالا رو راحت بدن وگرنه برای آزاد هم میخوندم .
سوالای ریاضیاتو نمیتونم نظری بدم چون اصلاً نخونده بودم برای هیچ کدومشون و هیچی نزدم !!!
بهر حال امیدوارم همگی موفق و موید باشید بچه ها و همه نتیجه ی زحماتشونو بگیرن . برای همتون دعا میکنم
برای منم دعا کنید اون هفته جوابای ارشد سراسری میاد دیگه
سازمان سنجش اعلام کرده نتایج ارشد سراسری تا 6 خرداد میاد
سوالات آی تی هم همونطور که انتظار می رفت نسبتا آسون بودن،مثل سالهای قبل
البته من زیاد نخونده بودم
اما تقریبا هرچی که خونده بودم میتونستم تستش رو بزنم
6 خرداد که خیلی دیره... این خبر کجا بود؟؟
ماکزیمم تا 30 اردیبهشت نتایج ارشد سراسری میاد..
کسی سوالای دانشگاه آزاد رو پیدا نکرد؟؟
دانشگاه آزاد کلید سوالات رو تو سایتش نمیزنه؟
6 خرداددددددددددددد؟ خیلی دیره ؟ آخه این سازمان سنجش داره چه کارمیکنه که سه ماه این جوری همه رو اذیت میکنه؟
این خبر حقیقت داره واقعا؟
این خبر رو تو سایت نصیر زده.. خوب مثل اینکه نتایج تو اردیبهشت نمیاد.. ولی امیدوارم لااقل همون 1 یا 2 خرداد بیاد، نه 7 خرداد
نتایج 2 خرداد میاد
با سلام. من یه سری از سوالات کنکور ارشد 88 دانشگاه آزاد رشته هوش مصنوعی رو تا اونجائی که ذهنم کمک میکرد، همراه با جواب درست یا جوابی که خودم توی کنکور زدم و درباره درستیش هنوز تحقیق نکردم اینجا آوردم.
امیدوارم شما سوالات و جوابها رو بیشتر و بهتر از من به یاد داشته باشید و کمک کنید تا بیشتر سوالها استخراج کنیم.
لطفا اگر من صورت یا پاسخ سوالی رو اشتباه نوشتم، تصحیح کنید و اگر سوال جدیدی به خاطرتون میاد اینجا قرار بدید. اگر هم احیانا دانشگاه آزاد هم شعور داشت و روی سوالات و یا کلید سوالات رو مثل سازمان سنجش بیرون داد، ما رو هم از محل و آدرسش مطلع کنید