نقل قول:
کسی اینجا نمییشه منو کمک کنه خواهشن بقرآن خیلی گیرم
کمکم کنید
Printable View
نقل قول:
کسی اینجا نمییشه منو کمک کنه خواهشن بقرآن خیلی گیرم
کمکم کنید
سلام دوست من.نقل قول:
من الان سرم خیلی خیلی شلوغه اینم اگه میام پی سی فقط بخاطر دوستاست.
شما تا کجای پروژه رو میتونی بنویسی؟
سلام.پوشه Application Folder محلی که پروژه در ان قرار میگیره.مثلاً C:\Program Files\Adobeنقل قول:
User's Desktop پنجره دسکتاپ هست که می تونی ShortCut برنامتو تو اون قرار بدی.
User's Programs Menuّ برای منوی Start هست(All program)
برای اضافه کردن پروژه برو تو پوشه Application Folder و راست کلیک کن Add سپس Project Output رو انتخاب کن البته پروژت باید باشه تا اونو نمایش بده.
برای ShortCut هم راست کلیک Create New ShortCut رو انتخاب کن.
دانلود نمونه برنامه:
کد:http://rapidshare.com/files/242740204/WindowsFormsApplication2.rar.html
سلام دوست عزیز همیشه بهارنقل قول:
شاید بگید تنبلی ولی من هیچی از این پروژه بلد نیستم انجام بدم
دستم به دامنتون به قرآن دعا میکنم من این پروژه رو باید تا اخر خرداد تحویل بدم جون من کمک کنید
مچکرم
سلام داش امین.قبلاً هم گفتم...الان هم میگم........... تا بچه های پی سی رو داری غم نداری.اگه میشه پروژه تو با توضیحات کامل تر و واضع تر بنویس ان شاالله که تونستم واست کاری کنم.البته اینو هم بگم که من پروژه رو واست نمینویسم فقط کمکت میکنم شما مجبوری پروژه رو خودت بنویسی تا من ان شاالله هستم کمکت میکنم.:20::11:نقل قول:
سلام دوباره به همیشه بهار عزیزنقل قول:
امیر هستم کوچیک شما
عزیز واقعا اگه بهت بگم من تو این زبان برنامه نویسی هیچی بلد نیستم شاید بگی الکی میکی
دوست عزیز من امتحانای دانشگام شروع شده این ترم هم به دیلی مشکلات همه ترم سر کار بودم و با همه استادام صحبت کردم پایان ترم هارم خوب میدم و الان که 7 روز مونده به امتحانام دارم سخت میخونم و اینکه 1 مرداد هم کنکور دارم که خودتون میدونید زندگی آدم و عوض میکنه اگه قبول نشی
نمیخوام همش بنالم شاکر و شکر گذار ام و واسه همه دعای موفقیت میکنم
میدونم شما دوست گل هم واسه خودت زندگی پیچیده و سختی داری امیدوارم این لطف و شما در حق این دادش کوچولوتون بکنید شرمسارم کنید
دست امام رضا (ع) باهات
بای
نقل قول:
همیشه بهار عزیز امکان کمک به من نیست؟
یکی بیاد این تاپیک به این مفیدی رو مهم اش کنه...(با تشکر ویژه از علی خان گل :11:و مدیر بخش:11:):46::10:
مطالب اش حرف نداره ..من کلی ازش استفاده می کنم...ایشالله داداش علی هم برگرده پر بارش کنه..:10:
سلام
من مي خوام يك كلاس در c# تعريف كنم كه تنها بتونم دو تا شي از اون كلاس new كنم و اگر بيشتر شد پيغام بده مي خواستم بدونم از چه نوع متغي رها و كلاسي بايد استفاده كنم؟
سلام دوست من خسته نباشید.نقل قول:
ببخشید که من منظورتون رو درست متوجه نشدم!!
به کلاس زیر دقت کنید:
توضیح کد:کد:class Mylass
{
static string MyStrrstatic;
string MyStr;
public static void NewSH()
{
MyStrrstatic = "a";
}
public void Starting()
{
MyStr = "a";
}
}
اونایی که از نوع Static تعریف شدن:
نیازی نداری که New بزنی و از اونا استفاده کنی مثل کد زیر:کد:static string MyStrrstatic;
public static void NewSH()
{
MyStrrstatic = "a";
}
ولی اونایی که از نوع Static نعریف نشدن:کد:Mylass.NewSH();
اینا رو باید New بزنی تا ازش استفاده کنی مثل زیر:کد:string MyStr;
public void Starting()
{
MyStr = "a";
}
اونایی هم که از نوع Public هستند قابل دسترسی هستند اگه میخوای که قابل دسترسی نباشن فقط کافیه که از نوع Private تعریف کنی.کد:Mylass MC = new Mylass();
MC.Starting();
اگه سوالتونو درست متوجه نشدم (بخشید) لطفاً واضع تر و کامل تر توضیح بدین...
موفق و سربلند باشید یا علی:11:.