من گرافیکم 8500 gt با cpu 3.2 میتونم با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کنم ؟
و کدوم تنظیمه که خیلی سرعت میگیره ولی تاثیر خاصی نداره ( اگه میشه بگید تا اونو آف کنم )
Printable View
من گرافیکم 8500 gt با cpu 3.2 میتونم با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کنم ؟
و کدوم تنظیمه که خیلی سرعت میگیره ولی تاثیر خاصی نداره ( اگه میشه بگید تا اونو آف کنم )
نقل قول:
آهان همینا میخواستم بدونم ولی برای من هنوز team mate نداره ! چقدر باید بازیا بریم تا این team mate را بهمون بده ؟
والا اون موقع که من بازی رو شروع کردم نشمردم !!نقل قول:
ولی خیلی نیست ! حالا عجله نکن ... برو بهش میرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم سبک بازی خشن وبا تمامی بازی های قبلی تفاوت دارد
خشن ؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
مگه اکشنه ؟!!!
از چه لحاظ شنیدی خشنه ؟!
من به قسمت global رسیدم بازی تموم شدن خاصی داره یا دیگه کاری برای انجام دادن وجود نداره؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم گیم پلی این بازی چجوریه ...یه بازی که فرمونش تو مایه های کربن و موست وانتد باشه(سر پیچ ،دستی ...باسرعت از پیچ های خفن گذشتن...منحرف نشدن الکی اتوموبیل و...) تو مایه پرو استریت هم باشه قابل تحمله
حالا میخوام بدونم این بازی چجوریه ...
چون اصلا با بازی های شبیه سازی رانندگی حال نمیکنم(GTR4,GT4)
درضمن سیستمم از این قراره:
cpu 3.00GHz p4
RAM 1GB
G cart =Geforce 6600
فک کنم اگر یکم گراف بازی رو کمتر کنم راحت اجرا بشه مگه نه؟
فرمونش باهات اصلاً سازگار نیست ... اگه نصف اون کارایی که توی کربن میکردی و بخوای بکنی ماشینت 100 تا دور میزنه ...نقل قول:
گرافیکم خیلی مطمئن نیستم چجوری باشه :11:
چند پیشنهاد برای اونایی که بازی براشون خیلی سخته:
1) موقع ماشین خریدن سعی کنید که بالاترین grip و acceleration را داشته باشه
2)تو مسابقه های touge و head to head که فقط دو ماشین شرکت میکنن میتوننین ماشین کامپیوتر را محکم به میله های کنار خیابون یا دیوار بکوبین تا دیگه نتونه راه بره البته باید به قسمت جلوش بزنین
3) یک راه ناجوان مردانه هم هست که باید برین توی X:\Program Files\Codemasters\GRID\ai و فایل ai_driver_config را از اونجا بر دارین حالا اینجوری وقتی مسابقه شروع میشه ماشینای کامپیوتر حرکت نمیکنن !
آقا این بازی باحال هست
اگه خوبه برم بگیرمش اخه انقدر اخبار خوب و بد ازش شنیدم که موندم چه کار کنم
اگه نظرتون مثبته بگید برم بگیرم