سمفونی فقر
برای دیدن سایز اصلی ، روی تصویر کلیک کنید
Printable View
سمفونی فقر
برای دیدن سایز اصلی ، روی تصویر کلیک کنید
فكرش قشنگه اما خوب درسته كه ميخواي كار رو خاكستري نشون بدي اما از تاصيرگذاريش كم كردي به نظرم . يكم كار بيش از حد معمول كدره و نماي طرحت رو كرده .نقل قول:
ضمنا يه پيشنهاد !
معمولا همه زير خطر فقر هستند ! اهالي اين شهر روي خط فقر هستن ! :27: البته يه نگاه شخصي و ريز به كاره ها ! ايرادي نيست !
:10:
در مورد تیره و مات بودنش ، خواستم کدر بودن فقر رو نشون بدم ، و الا من اصولا سبک کارام تضاد رنگی و استفاده از رنگهای روشنه
در مورد فرمایش دومتونم ، شاید از نظر بیننده که شما باشید، کار نامفهوم جلوه کنه و عدم تناسب فلسفهی خط فقر در صورتی که شهر بالای اونه یه تضاد ایجاد کنه
در حالی که من نشون دادم ، شهر و آسمون خراشهاش بالای خط و پوچی زیر خط فقره ، در حالی که سمفونی تو اون پوچی نواخته میشه
گفتم عزيز . خودم هم جواب خودم رو دادم كه هدف خاكستري و كدر نشون دادن فقر بوده . اما از نظر بيننده و تو چشم بودن كار گفتم نظرم رو .نقل قول:
گمان نكنم گفتم كار نا مفهوم جلوه ميكنه ... اون رو هم تا كيد كردم كه هر كس برداشت خودش رو از كارها داره .
در كل اينكه فكر توي طرح هست ارزشمنده :20:
اوه ! راستي دوست عزيز ، هومن جان ،
فقر نميتونه دليل پوچي باشه ... :13:
بازم به نظر من فقر پوچی شخصیت اجتماعی فرد رو به ارمغان میاره
چي بگم . نظرته خوب !نقل قول:
يه نگاهي به سرگذشت اديسون يا انيشتين بنداز . (بقيه رو حالا نميخواد ! همين 2 تا ! )
فقر .................................................. ........... پوچي ... فاصله ش خليي زياده !
:11:
این جهانم از نیستی ، هستی شده
هر کس به فراخور قدرت خودش میتونه از نیستی به هستی بره
اوهوم . قبوله . :20:نقل قول:
هر كس به فراخور قدرت خودش . پس فقر اين وسط مسئله نيست . خود فرد باعث انواع فقره ! :27:
ها بازم کارات قشنگه هوتی
خوبی ؟
غافل گیر شدی منو دیدیا !
فدات شم کمتر کار کن بشین درست بخون
ولی هوتی چرا این دفعه اینقده ساده کار کردی
سلام مموتی :دی
جنگولک بازی گاهی وختا طرح رو از مسیر اصلی خودش دور میکنه :)