ممنون سامان جان...سال نو تم مبارک...
Printable View
ممنون سامان جان...سال نو تم مبارک...
فروش ان 82 مشکی
با قیمت 400 یورو
شروع شد!
منبع جی اس ام آرنا
بله اما فعلا فقط در هنگ کنگ, اگه اون منبع دو صفحه ی قبل من رو مطالعه می کردید کامل نوشته بودنقل قول:
خدااااااااااااااا کنه جنس پشتش رو از پلاستیک فشرده (مثل پیشت ن73 ن77 و بقلای 5700) ساخته باشن, آخه من از توی یک عکس یه همچین چیزی دیدم...
ممنون عزیزم ...نقل قول:
متاسفانه من اسمتون رو نمیدونم ....
امیدوارم سال 87 سالی سرشار از موفقیت برای شما و خانواده محترمتون باشه ....
از همینجا آغاز سال 87 رو به تمام دوستان گلم ( تک تک ) در انجمن موبایل تبریک میگم .....:40:
[quote=pezhman32;2220393]بله اما فعلا فقط در هنگ کنگ, اگه اون منبع دو صفحه ی قبل من رو مطالعه می کردید کامل نوشته بود
[quote]
در فروش گاه های امریکا هم فروشش شروع شده
کیبورد ان82 دقیقا چطوره؟آیا از دبلیو610/880 بهتره؟
چون من س م س زیاد میدم.
اینکه میگن کیفیت صداش کمه یعنی چی؟خش خش داره ؟باسش کمه؟خواهشا مقایسه کنید مثلا
ایا کیفیت صداش از 5700 یا ان73 یاان70 یا 3250 با اینا مقایسه کنید
بلندیش با مقایسه بگید چطوره؟از 5700 صداش بلندتره؟نسبت به ان95 چی؟
معایب این گوشی چیه؟
واقعا نسخه مشکی اون با نقره ای هیچ فرقی نمیکنه؟
دوستان عيدتون مبارك
يكي به ما كمك كنه
آخه من اصلا از اين نرم افزار پي سي سوئيت جديد ن82 سردر نميارم
من مي خوام شماره تلفنائي كه از گوشي قبليم روي هارد دارم به گوشي جديد يعني همون ن82 منتقل كنم ولي نمي دونم چجوري خواهشا زودتر كمكم كنيد .
آره خوبه درسته بهتره...نقل قول:
در ضمن دروغ گفتن چون این گوشی خدای کیفیت هست ولی بلندیش کمه یعنی بلند نیست!!خش خش اصلا نداره!!!باسش هم خوبه!!مطمئنا بهتره چون N73 که بلندی داره و N70 که هیچی نیست!! 3250 که حرفی برای گفتن نداره!!!
نه یکم 5700 بلندتر هست!!!
N95 هم که یکم بلندتره ولی N95 8gb خیلی بلندتره!!!
معایبش این هست که صداش یکم کم هست و معایب دیگری نداره گوشی به این خوبی!!!
نه هیچ فرقی نداره فقط پسر عموی من که توی فنلاند هست پرس و جو کرده و گفتن فقط آپدیت شده و مثل اینکه بهتره!!!!
در ضمن کسی راست میگه که حداقل دو هفته این گوشی دستش باشه وگرنه ممکنه 2 روز دستش باشه و یک آهنگ که کیفیت نداره و خود آهنگ خش خش می کنه کپی کنه داخل گوشی و اجرا کنه و بعد بگه نه کیفیت نداره!!!
صدای ان82 از ان95 کمتره...
ولی 2تا گوشی شفافیت دارند...
در مورد فریم ور ن82 مشکی باید بگم درسته و جدید تره و یک نرم افزار از پیش نصب شده هم داره به نام nokia sport traker که خیلی جالبه, مثلا شما یک work out درست میکنید که با این کار gps شما فعال میشه و با گرفتن هر عکس در هر زمانی مختصات شما روی عکس ثبت میشه و با پایان دادن به work out مسیر شما رو روی نقشه بصورت 1 خط میکشه و هرجا که عکس گرفته باشی اون عکس رو تامبنیل اونجا میزاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همین الان هم شما می تونید اونرو دانلود کنین:
تا چند روز دیگه این آپدیت که می گن خیلی روش کار کردن برای ن82 silver هم در اینترنت قرار خواهد گرفت...کد:http://sportstracker.nokia.com/