دقيقا همينطوره نسخه هايfifa pc,ps2 گرافيك نسل جديد رو ندارند ولي pes براي pc خيلي بهتره البته امكان دارهنقل قول:
در نسخه هاي بعدي FIFA گرافيك نيل بعد براي pc هم بياد.ولي uero 2008 براي ps3,360 واقعا عاليه.
Printable View
دقيقا همينطوره نسخه هايfifa pc,ps2 گرافيك نسل جديد رو ندارند ولي pes براي pc خيلي بهتره البته امكان دارهنقل قول:
در نسخه هاي بعدي FIFA گرافيك نيل بعد براي pc هم بياد.ولي uero 2008 براي ps3,360 واقعا عاليه.
نه ما ايرونيا (داخل ايران) نميتونم بازيهاي ساخت EA رو آنلاين بازي كنيم چون Select Country اصلا گزينه اي به نام ايران نداره و كد ريجستر براي هر دي وي دي استفاده منحصر به فرد هست بنابراين خيلي گرون تموم ميشه كه بخواي از خارج يه دي وي دي سفارش بدي و اين تنها راهه براي آنلاين بازي كردن
سلام دوستان میشه یکی بگه چه جوری میشه شادی بهد گل رو تعیین کرد؟!!!!!!!!
بله درستهنقل قول:
از ایران نمیشه
البته نرم افزارهایی است که ip رو عوض میکنه و در واقع کلکی هست که میزنه و شما مثلآ با آی پیه آمریکا وارد اینترنت میشید
بله منم اشاره كردم كه راههايي وجود داره ولي بايد آنلاين بازي كردن براي يه نفر خيلي حياتي باشه كه مثلا 30 40 هزار بده و از آمريكا يا اروپا دي وي دي اورجينال سفارش بده يا آي پيشو تغيير بده به نظر من در مورد بازيهاي ورزشي بازي كردن به صورت آنلاين خيلي جا نيفتاده توي كشورمون
موافقمنقل قول:
نه تویه بازی های ورزشی بلکه بیشتر بازیها به صورت آنلاین انجام نمیشه
به نظر من فیفا 2008 واقعآ پسرفت کرده به جای پیشرفت
مطمئن باش حتي اگه اين ايرادات تو 09 هم برطرف نشه فيفا 10 استثنايي رو شاهد خواهيم بود كه گفته ميشه انقلابي در بازيهاي سري فيفا خواهد بود
به نظر من بازي يورو 08 با كيفيت دور از انتظار درست شد
نقل قول:
يعني بهتر شده يا بدتر؟
البته از من بپرسي ميگم شبيه فيفا 2005 شده فقط گرافيكش بالار رفته پنالتي زدنش هم مذخرفه من از طرفداراي 2 آتيشه EA هستم ولي معتقدم سري فيفا بهتر از يوفا هست يعني بازيهايي كه هر سال مهر ماه ميده بيرون بهتر از بازيهايي هست كه فروردين ميده
البته نميشه گفت پسرفت بهتره بگيم سرعت پيشرفتش پايينهنقل قول: