همون اول باید می گرفتی...نقل قول:
منظورت چیه؟ (شکلک عصبانیت)
شوخی کردم بابا
--------------------------------------------------
سامسونگ هم خیلی داره زور می زنه:13:
Printable View
همون اول باید می گرفتی...نقل قول:
منظورت چیه؟ (شکلک عصبانیت)
شوخی کردم بابا
--------------------------------------------------
سامسونگ هم خیلی داره زور می زنه:13:
دوستان سلامنقل قول:
ببین سعید جان خیلی ساده است
شاید تا الان se پاکت نمیزده ولی الان زده و نمیشه گفت فقط همین یک مرتبه رو زده یا خیلی کم میزنه
سونی اگه میخواست فقط همین یکی رو بزنه بغل اسم xperia اسم x1 رو نمیذاشت و فقط با نام xprria معرفی میکرد
سیاست سونی اینه
بدون شک خودتون میدونید که سونی توی لپ تاپ بعد دل حرف اول رو میزنه حتی در خیلی مواقع هم توسط سری وایو خودش از دل هم جلو میزنه
پس لزومی نداره برای پاکت زدن بخواد از شرکتی مثل htc کمک بگیره
سونی توی این نمایشگاه نشون داد که میخواد متحول کنه خودشو و کمی هم کرده و با همین تحول کم زدن سری جی و سی و یک پاکت چشم خیلی ها رو به خودش برگردونده
بگذریم هنوز K800 قبلیتو داری؟؟؟؟؟؟
میشه حدودا بگید کی وارد بازار میشه و قیمت تقریبی اش چقدره ؟
نه سیدی جون منظورم این نیست که همین یه دونه پاکتو میزنه. منظورم اینه که نسبت به بقیه سریهاش اینو کمتر میزنه. آخه هم مشتریش کمتره هم هزینه ساختش بیشترهنقل قول:
دوستان سلام
ببین سعید جان خیلی ساده است
شاید تا الان se پاکت نمیزده ولی الان زده و نمیشه گفت فقط همین یک مرتبه رو زده یا خیلی کم میزنه
سونی اگه میخواست فقط همین یکی رو بزنه بغل اسم xperia اسم x1 رو نمیذاشت و فقط با نام xprria معرفی میکرد
سیاست سونی اینه
بدون شک خودتون میدونید که سونی توی لپ تاپ بعد دل حرف اول رو میزنه حتی در خیلی مواقع هم توسط سری وایو خودش از دل هم جلو میزنه
پس لزومی نداره برای پاکت زدن بخواد از شرکتی مثل htc کمک بگیره
سونی توی این نمایشگاه نشون داد که میخواد متحول کنه خودشو و کمی هم کرده و با همین تحول کم زدن سری جی و سی و یک پاکت چشم خیلی ها رو به خودش برگردونده
بگذریم هنوز K800 قبلیتو داری؟؟؟؟؟؟
آره هنوز همون k800 دارم. ولی در شرف فروختنشم. دست همه افتاد دیگه k800
دوستان سلامنقل قول:
ok حالا مفهوم شد
خوب پس در شرف خرید یکی دیگه هستی
حالا چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عرضم به حضورت که x1 خیلی چشممو گرفته. اگر پولم قد داد و بابا جون هم یه مقدار کمک کرد و وام ازدواج هم جور شد %100 همینو ردیف میکنم. در غیر این صورت G900
به نظرم تا به ایران رسیدن ایکس وان
و جی 900
و متعادل شدن قیمتش حداقل یه سال طول داره !
اگه نوکیا گوشی جالبی معرفی نکنه (که به نظرم در صدد این کار هستش)
میرم تو کار دابل 960 یا جی 800 سامسونگ
تا نسل جدید گوشی هایی که معرفی شدن بیان بازار
سعید وام ازدواج نگیر سودش بالاست.من گرفتم پشیمون شدم.نقل قول:
تو که مایه داری نیازی به وام نداری.
به نظرتون x1 تو پخش موسیقی به w960 میرسه. البته این وبگم که این مقایسه درست نیست چون اون سری w هست و با سیستم عامل uiq ولی x1 با سیستم عامل ویندوز .
به هرحال من میخواستم قدرت پخشش و تو موسیقی بدونم و اینکه چقدر دستمون بازه .مثلا مثل i_met jam هست یا اینکه چون x1 محصول سونیه خیلی حرفه ای تره ؟؟؟ ولی در کل برای من انتخواب بین x1 و w960 خیلی سخت هست درسته که x1 تو کل گوشی ها حرف اول و میزنه و به قول بچه ها خیلی شاخه و از w960 خیلی سر تره ولی گزینه پخش موسیقی( تو هدفون ) برای من ملاک مهمی هست به خاطر همین میخوام این قسمت و فقط مقایسه کنم.
تو امکانات مولتی مدیا سونی قطعا از آیمیت بالاتره ! اینو شک ندارم که دست کم از نظر دوربین و صدا از ویندوز موبایلهای دیگه جلوتره ! تا جایی هم که میدونم ویندوز موبایل نرم افزارایه خیلی کاملی واسه پخش موسیقی داره با اکولایزرایه قوی که حتی اگه نتونن جای واکمن و مگا باس و ... رو بگیرن ولی میتونن تا حدود زیادی جاشو پر کنن ...نقل قول:
به نظرتون x1 تو پخش موسیقی به w960 میرسه. البته این وبگم که این مقایسه درست نیست چون اون سری w هست و با سیستم عامل uiq ولی x1 با سیستم عامل ویندوز .
به هرحال من میخواستم قدرت پخشش و تو موسیقی بدونم و اینکه چقدر دستمون بازه .مثلا مثل i_met jam هست یا اینکه چون x1 محصول سونیه خیلی حرفه ای تره ؟؟؟ ولی در کل برای من انتخواب بین x1 و w960 خیلی سخت هست درسته که x1 تو کل گوشی ها حرف اول و میزنه و به قول بچه ها خیلی شاخه و از w960 خیلی سر تره ولی گزینه پخش موسیقی( تو هدفون ) برای من ملاک مهمی هست به خاطر همین میخوام این قسمت و فقط مقایسه کنم.
به هر حال X1 سخت افزار قدرتمندی داره و فکر میکنم اونقدر قوی باشه که به کمک نرم افزار و ... بشه نیازایه صوتی و... خریدارش رو بر آورده کنه !
در آخرم همونطور که خودت گفتی درسته w960 گوشی خوبیه ولی مقایسش با X1 کار درستی نیست ...