km player کدک نمیخاد. ولی چون واسه بقیه پلیر ها کدک نصب نکردین این پیغام رو میده.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
km player کدک نمیخاد. ولی چون واسه بقیه پلیر ها کدک نصب نکردین این پیغام رو میده.نقل قول:
موفق باشید
کدک نصب کردم ولی بازم واسه بقیه پلیر ها ارور میده
یه سوال دیگه! اختلاف زمانی صدا و زیرنویس رو با kmplayer چجوری باید درست کرد؟ من قبلا با vobsub برای بقیه پلیر ها درست میکردم ولی روی این پلیر ظاهرا تاثیری نداره!
شما میتونی با زدن کلید } یعنی بغل p زیرنوییس رو عقب ببری و با { جلو ببری .نقل قول:
یه راه دیگه هم توی قسمت subtitle can edit هست که جملتو انتخاب میکنی و بعد s رو میزنی.
اگه بد توضیح دادم بگید دوباره بگم.
نقل قول:
سلام.
وحید جان فیلمت فایل زیرنویس رو داره ؟
همون فایل زیرنویسی که چنتا زبون توش هست منظورمه.
اگه داره که بگو بهت بگم تا چیکار کنی .
آره. داره.روی فیلم چد تا زیرنویس هست.فقط نمیدونم چطوری با km player به اون فایل دسترسی پیدا کنم.نقل قول:
ممنون میشم:11:
سلام.نقل قول:
فایل زیرنویست رو با Subtitle Creator باز کن عزیز .
اینطور که برنامه رو باز کن و کنترل + ام رو بزن بعد زیرنویس رو لود کن
زبونی رو که میخوای انتخاب کن و این فایل جدید رو سیو کن
این میشه یک زیرنویس تنها از زبون دلخواهت حالا هرکدوم از این فایل های جدید رو میتونی با کا ام پلیر لود کنی .
من یک مشکل دارم
فایلهای زیرنویس با پسوند SRT قسمت 15 و 16 امپراطور دریا رو نرم افزار Jetaudio نشون نمیده ولی با GOM Player میاد ، هرکاری کردم Jetaudio زیرنویس این 2 قسمت رو نیاورد ، چیکار کنم ؟
آخه GOM Player هم فارسی رو برعکس نشون میده ، یعنی از چپ به راست باید بخونیم ، اینو نمیشه کاریش کرد ؟
لطفا کمک کنید
یا از km player استفاده کن.
یا خود زیرنویس رو بگیر و بکش و بنداز رو جت آدیو !
ببین درست میشه یا نه ؟
سلام به همه. نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه.
میخواستم در مورد نحوه استخراج زیرنویس از dvd و همچنین زیرنویس انداختن روی یه dvd بدون زیرنویس بپرسم. ممنون میشم.
در تکمیل سوال مهدی جان .نقل قول:
سلام به همه. نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه.
میخواستم در مورد نحوه استخراج زیرنویس از dvd و همچنین زیرنویس انداختن روی یه dvd بدون زیرنویس بپرسم. ممنون میشم.
و بگین چطوری میشه با subtitle creator زیرنویس خاصی رو ازش بیرون کشید.
چون open ifo که میزنم یه لیست میاره که نمیدونم کدومشه و با انتخابش کاری مبنی بر تبدیل صورت نمیده !