به نظر من نباید گفت تقلید کرده بیشتر شباهت بینشون دیده میشه تا تقلید !
خیلی قشنگ و امروزی شده. واقعا دستشون درد نکنه!
خدا کنه زودتر وارد کشور بشه تا بشه از نزدیک دیدش!
فکر کنم منظور این دوستمون cls-class بود که قیمتش 180-190 میلیونه!نقل قول:
Printable View
به نظر من نباید گفت تقلید کرده بیشتر شباهت بینشون دیده میشه تا تقلید !
خیلی قشنگ و امروزی شده. واقعا دستشون درد نکنه!
خدا کنه زودتر وارد کشور بشه تا بشه از نزدیک دیدش!
فکر کنم منظور این دوستمون cls-class بود که قیمتش 180-190 میلیونه!نقل قول:
یه جوری منم میگفتم قبلا ولی خب اگه به تاریخچه تولید و طراحی هر دو نگاه کنیم میبینم این لکسس وبده که بازم یه جورایی از روی همون طرحهای 7 سال پیش و جاسوسی شده مرسدس سری gs رو طراحی کرده.این فقط یک نظره هستش.
من نمیدونم ولی دیگه خیلی شبیه هم شدن و از 2سال پیش مشخص بود که e کلاس این شکلی هستش و از اون موقع هم میگفتن که زیادی شبیه gs هست
کلا خشگله ولی زیاد به نظرم طراحیش متفاوت و مجذوب کننده نیست ( مثل cls و کلاس c)
حالا باید ببینیم عکس العمل بازار چیه؟؟؟؟
اقا اين بنز slr كه ماهواره تبليغ ميكنه چيه پس!!نقل قول:
معرفی نسل جدید مرسدس e کلاس:
اسپورت هم هست.
فروش خودرو در آلمان کاهش يافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه بين الملل: شبکه تلويزيوني دويچه وله گزارش داد، در پي بحران اقتصادي اخير در جهان و کاهش ميزان فروش خودرو، فدراسيون صنايع خودروسازي آلمان از کاهش ميزان فروش خودروهاي توليدي اين کشور به ميزان هشت درصد در پايان سال دو هزار و هشت ميلادي خبر داد.
به گزارش خبرخودرو ، اين آمار بيانگر اين موضوع است که در سال گذشته ميلادي تنها چهارده ميليون و هفتصد هزار دستگاه خودرو جديد در آلمان ثبت شده است.
پنجشنبه، 26 دی 1387
slr که بحثش جداستنقل قول:
اونی هم که جدید معرفی شده مدل استرلینگ موس هست که تغییر یافته slr 722 هست با تولید محدود و قیمت نجومی
آره همون موقع هم کلی انتقاد کرده بودن ازش و گفته میشد یعنی امیدوارم بودن که مدل نهایی متفاوت باشه ولی نشدنقل قول:
حالا امیدمون به clk جدید که ببینیم چی در میاد
clk هم بیشتر شبیه به کلاس e هست تا CL
کلا مرسدس تو طراحی CL و E همیشه محتاط بوده
آرهنقل قول:
تا قبل از نسل فعلی که تفاوتشون فقط تعداد درها بود که تو این نسل چراغ های جلو و عقب و ... تغییر کرد
تو عکس های جاسوسی که نسل جدید clk امیدوارکننده بود و گفته بودن از نظر دینامیک خیلی خفنه و از این حرفا حالا تا ببینیم چی از آب در میاد
باید هم خفن باشه چون باید با ب ام و سری6 و آئودی s5 و جگوار xk خیلی اتومبیل های دیگه رقابت کنه