Arian جون اگه لطف کنی و لینک دانلود رو عوض کنی ممنون می شم من نتونستم دانلود کنم:31:نقل قول:
Printable View
Arian جون اگه لطف کنی و لینک دانلود رو عوض کنی ممنون می شم من نتونستم دانلود کنم:31:نقل قول:
اتگاز کسی نمی خواد به این تاپیک سر بزنه:2:
سلام من اون فایل را دانلود
چیز جالبی نبود
جواب ها هم که همش این بود: با Nlite!
توضیح نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این تاپیک کا عشق است.این تاپیک به جون من بسته است.
راستی من لینک را چک کردم درست بود.:21:
داش آموزش را خوب بخون آخر جوابت را می گیری.:10:نقل قول:
كسيي جواب سوالاي منا نمي دونه؟
تو ويندوز MRT برنامه هايي كه تو سي دي قرار داره و با نصب ويندوز نصب مي شه (مثل winamp;jet audio و...) هيچ كدوم به صورت سايلنت نصب نميشه و اگه در اتوران برنامه روي آنها كليك كنيم مي تونيم مراحل نصب را دنبال كنيم.حالا من چند تا سوال دارم:
اولا چطوري بدون اينكه سايلنت باشن اتوماتيك نصب ميشن و ثانيا در مورد برنامه هايي كه سريال يا كرك دارند چه كار ميشه كرد. به عبارت ديگه اگه دقت كرده باشي يكي ديگه از كارايي كه MRT تو سي دي هاش ميكنه اينه كه برنامه هاش بدون سريال و كرك نصب ميشن. كسي ميدونه چطوري ميشه اين كارا را كرد؟ سوال ديگم اينه توي بابيلون پرتابل با كليك كردن روي كلمه نميشه معني اونا ديد به عبارت ديگه تنها راه مشاهده مني كلمه تايپ اونه (از روش معمول فعال سازي موس يعني options;configuration و... هم نميشه) كسي از دوستان ميدونه چطوري ميشه اين قابليت را فعال كرد؟[/QUOTE]
سلام دوستان ميشه لطفا راهنمايي كنيد
براي نصب برنامه ها واجراي برنامه هاي قبلي اين پيغام مياد :
you need administration right to continue the installation
با سلام امروز می خوام نحوه تغییر عکس های کاربری رو آموزش بدم به این صورت که در پوشهI386
*.pn_را سرچ کنید و با برنامه winrar اون رو باز کرده و تغییرات دلخواه رو بدید.
با سلام امروز می خوام نحوه تغییر عکس های کاربری رو آموزش بدم به این صورت که در پوشهI386
*.pn_را سرچ کنید و با برنامه winrar اون رو باز کرده و تغییرات دلخواه رو بدید.
ببخشید تکراری شد بلد نبودم حذف کنم
راستی TATAR جون من فایلها رو تغییر دادم ولی نمی دونم چطوری جای گذاری کنم حرف آخر پسوند رو هم عوض میکنم (به این شکل _) Winrar شناسایی نمی کنه اگه میشه راهنماییم کن با تشکر