با این که از لیورپول بدم میاد ولی دمش گرم که اون منچستر پرغرور رو برد
ولی یادتون باشه تیم تو انگلیس فقط و فقط آرسنال
با این که از لیورپول بدم میاد ولی دمش گرم که اون منچستر پرغرور رو برد
ولی یادتون باشه تیم تو انگلیس فقط و فقط آرسنال
منچستر باخت !!! خیلی حال کردم دم لیورپول گرم
این منچستر خیلی مغرور شده بود ... خوشم اومد 4 تا خورد..
من طرفدار تیمی هستم که در مقابل منچستر بازی میکنه ...
دم شما گرم:10:نقل قول:
ای آدم حرص میخوره وقتی میشنوه بابی چارلتون و اریک کانتونا برمیگردن میگن برد لیورپول شانسی بود!
باز چرا چلسی؟؟ ما که می بریم به هر حال اما آخه منچستر هی باید خرشانسی بیاره ؟
برای 3ومین سال پیاپی با چلسی افتادیم:13:
دوسال پیش چلسی رو بردیم! پارسال باختیم امسال میبریم! فقط از این منچستر خر شانس لجم میگیره!نقل قول:
آقا 5 تام که به استون ویلا زدیم:21: منچستر هم باخت :26:اونم 2 هیچ !
با هت تریک جرارد ،
گل ها :
کویت
ریرا
جرارد
جرارد
جرارد:40:
حالا با 10 گل بهترین گل زن لیورپوله (تورس 9 گلست)
و لیورپول با تفاضل گل 33+ ، بالاترین تفاضل گل رو داره.
در آخرین وضعیت جدول لیورپول فقط یک امتیاز نسبت به منچستر کمتر داره ( و البته منچستر یه بازی کمتر داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: رافا بنیتس مربی لیورپول به اظهارات اخیر سرالکس فرگوسن که گفته بود او بیشتر از یونایتد در تیمش پول صرف خرید بازیکن کرده، پاسخ داد. فرگوسن گفته بود که بنیتس در زمان حضورش در لیورپول در 5 سال اخیر، 24 میلیون پوند هم از او بیشتر هزینه کرده است و بنیتس در پاسخ به او گفته که شیاطین سرخ بزرگترین هزینه ها را در 15 سال اخیربرای خرید بازیکنانشان انجام داده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنیتس به ساندی میرر گفت:" اگر او می گوید که ما بیشتر خرج کرده ایم، من باید چند نکته را یادآوری کنم. چه باشگاهی رکورد نقل و انتقالات باشگاهی را در 15 سال اخیر شکسته است؟ یونایتد. برای من مهم نیست که آیا در این مدت سرالکس مربی منچستریونایتد بوده یا نه. شکست دادن این تیم همیشه سخت است برای اینکه آنها باشگاهی هستند که بیشترین بودجه را در اختیار دارند. نمی دانم بدون حضور فرگوسن در این تیم کار برای من ساده تر است یانه. من فکر نمی کنم چه او در یونایتد باشد چه نباشد، چیزی در کار من تغییر می کند. شکست دادن این تیم الان سخت است و بدون سرالکس هم سخت خواهد بود."
بنیتس درعین حال گفت که هنوز بودجه لیورپول برای خریدها تابستانی مشخص نشده است:" ما هنوز این بودجه را تعیین نکردیم. من با مسوولان باشگاه حرف زده ام ولی هنوز توافقی در این زمینه حاصل نشده است. ولی مسلما همیشه داشتن پول زیاد برای خرید بازیکن مهم است. همه مربیان می خواهند پول بیشتری برای خرید داشته باشند.این بستگی به نتایج ما در لیگ برتر و لیگ قهرمانان دارد. ما الان نمی توانیم بازیکنی بگیریم ولی به نظر من باید از حالا آماده فصل نقل و انتقالات باشیم. برای برخی از بازیکنان مهم است که بدانند آینده مربی تیمشان چه می شود. امیدوارم الان که من برای 5 سال دیگر قرارداد بسته ام، این موضوع به آوردن بعضی از بازیکنان به تیم کمک کند."
شیره
برد کاملا شانسی بود و بنایون گل رو به ثمر رسوند
اشکرتل و بابل کارت زرد گرفتن
بازی رو 1-0 با گل دقیقه 91 بنایون بردیم
تبریک میگم
اخرین وضعیت جدول :