سلام شاهين جان.من يكي از اين عكس ها رو رنگي كردم ميخواستم بدونم كه فقط يكي كافيه يا همشو بايد رنگي كنيم. ممنون...................
اينم يكي از اونا كه رنگي كردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام شاهين جان.من يكي از اين عكس ها رو رنگي كردم ميخواستم بدونم كه فقط يكي كافيه يا همشو بايد رنگي كنيم. ممنون...................
اينم يكي از اونا كه رنگي كردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش رنگهاي اضافي رو از سفيدي چشمش پاك مي كردي ...
سلام
1- دور سر ( لبه موها ) رنگ پریدگی داره . احتمالا زمانی که خواستین اضافات رنگ سبز بکگراند رو پاک کنین اون شکلی شده .
2- خوب چشم رو هم دوست عزیزمون اشاره کردن . می بایست سفیدیش رو از رنگ پاک می کردین .
3- روی چونه طرف مقداری رنگ ابی دیده میشه .
4- رنگ سبز بکگراند هم تنده . اگر از یک رنگ ملایمتر یا همین سبز کمرنگ تر استفاده می کردین بهتر بود .
5- مقداری از رنگ بکگراند هم روی لبه دوزی تی شرت اومده ( رفتیم تو عالم خیاطی ) . :biggrin:
یه خورده ریزه کاری هم داره که بیخیال اونا می شیم .
موفق باشی عزیز ;)
قربانت : شاهین کینگ
شاهين جان سلام.
بدليل زيادي جديد بودن عضويتم( هنوز خشك نشده) ، بلد نيستم عكسهاي edit شده رو بزارم رو سايت.
لطفا كمكم كنيد.
[B]
سلام دوست عزیز
سایت واسه آپلود عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی بود این ID من hossein_hssn
سلامنقل قول:
شاهين جان سلام.
بدليل زيادي جديد بودن عضويتم( هنوز خشك نشده) ، بلد نيستم عكسهاي edit شده رو بزارم رو سايت.
لطفا كمكم كنيد.
[i m g ] image address[ / i m g ]بدون فاصله!
نقل قول:
نوشته شده توسط *meisam*
سلام
قرار بود ما از عکسهای سیاه و سفیدی که تو پستهای قبلی گذاشته شده استفاده کنیم .
قربانت : شاهین
اينم مال من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بيــــــــــــــــد؟