به خاطر تاخیر در پاسخگویی خیلی خیلی ببخشید... :43:
اونطور که من میدونم،نخیر.. فعلا iplus برای ipod touch کار نمیده... :46:
موفق باشید! :11:
Printable View
به خاطر تاخیر در پاسخگویی خیلی خیلی ببخشید... :43:
اونطور که من میدونم،نخیر.. فعلا iplus برای ipod touch کار نمیده... :46:
موفق باشید! :11:
لام
ببخشید یه سوال دارم که مربوط به آیفون ه نه مربوط به آپ کردن اون
من آیفون ورژن 1.1.2 سه تا برنامه روشنصب کردم حالا instaler دیگه روی صفحه ی اصلی نیست
چه کارش کنم ؟
ممنون
شما باید ورق خوردن به سمت راست و چپ رو داشته باشی تو صفحه اصلی! اینو داری؟
اگه نداری به 114 ریستو کن بعد با iplus 2.0 آنلاک کن حل میشه همه اش...
موفق باشی :11:
نقل قول:
اگه میشه بگین این قابلیت ( شناسایی محل قرارگیری دارنده ی آی فون در Google Maps ) رو از کجا فعال کنم ؟؟
من که وقتی میرم تویه Map هرجایی رو بخوام میاره و این که شما گفتین هر کجا باشه نشون میده رو نتونستم فعال کنم ؟؟؟
یک سایت پیدا کردم که اکثر برنامه های آیفون رو توضیح داده و در برخی موارد هم فیلم آموزشی رو هم تویه سایت گذاشته
خواستم اینجا هم معرفی کنم تا دوستان ازش استفاده بکنن
امیدوارم که خوشتون بیاد
[PHP]
http://www.installerapps.com
[/PHP]
.
سلام
ببخشيد يه آدرس براي دانلود ziphone ميشه بديد
ممنون
لینک دانلود ziphone 2.6b:
:46:کد:ftp://ftp.iphonefix.de/ZiPhone/ZiPhoneWin-2.6b.exe
در مورد گوگل مپ ... گوشه سمت چپ پایین یه آیکن هست مثل آیکن نشونه گیری..
اونو که بزنید با تقریب خوبی محلتون رو نشون میده.. :46:
ممنون بابت معرفی لینک مفیدتون :11:
سلام ببخشید یه سوال داشتم
برای ایجاد فونت فارسی هنوز راهی پیدا نشده ؟
با تشکر
برای تاپی فارسی فعلا خیر اما تایپ عربی چرا...
گرچه من خودم استفاده نمیکنم اما رو بعضی ورژن ها جواب نمیده...بد نیست امتحان کنید..خدمت شما:
نقل قول:
سلام دوستان ، در این آموزش شما رو با طریقه فارسی کردن ( البته کاراکتر های فارسی" گ چ پ ژ " پشتیبانی نمیشوند ) آیفون آشنا می کنیم
باید توجه کنید که این آموزش فقط جنبه کار راه انداختن داره و هنوز ایرادات زیادی داره که امیدوارم این مشکلات به مرور زمان حل بشه
این رو هم خاطر نشان کنم SMS های ارسالی فارسی توسط شما در گوشیهای دیگه مشکل نخواهند داشت و فقط در آیفون کمی با مشکل نمایش داده میشود
خوب ابتدا Installer رو باز کنید ، به سورسها رفته دکمه Edit رو زده و سپس دکمه Add را زده و در قسمت آدرس این سورس را تایپ کنید
حالا بخشی بنام iPhoneIslam اضافه شده که شما باید از همین بخش سه برنامه کوچک رو نصب کنیدکد:http://apps.iphoneislam.com
اول در همین بخش Arabic Font را نصب کنید
سپس در همان بخش Mobile Enhancer را انتخاب کرده و نصب کنید
حالا گوشی خودتان را یکبار Restart کرده و پس از روشن شدن به منویSetting -> General -> Keyboard -> International Keyborads رفته و گزینه Russian رو فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برای اینکه هم کیبرد عربی هم کیبرد انگلیسی رو همزمان داشته باشید باید گزینهInternational Menuرو فعال کنید
اگه ورژن شما از 1.1.2 پایین تره باید برنامه رو نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار سورسرو به سورسهای Installer اضافه کرده و از منوی اضافه شده که Unlocking Tools است برنامه Enable International Menu را نصب کنیدکد:http://i.unlock.no
گوشی خودتون رو یکبار دیگه ریستارت کنید.
موبایلستان
ممنون از کمکهای متعددتوننقل قول: