راستی سهیل کدوم ورژن رو نصب کردی؟؟؟؟
فول یا نسخه های دیگش؟؟
Printable View
راستی سهیل کدوم ورژن رو نصب کردی؟؟؟؟
فول یا نسخه های دیگش؟؟
مخصوصه دیجی جان
djmamal
اگه نباشه جاش خالی می مونه
نام بازی:Thesims 2:night life
این بازی شما را تا حدوذی یاد یکی از نسخه های قبلی سیمز به نام Thesims:Hotdate می اندازد.به این دلیل که هر دو بازی موضوعی یکسان دارد.یعنی گردش سیمز شما.منتها این نسخه جدید برای سیمز 2 بیشتر به تفریح و پارتی در شب می پردازد.
همانند بقیه نسخه های الحاقی سری بازی های سیمز در این نسخه هم امکانات زیادی به بازی افزوده شده است.
یکی شهرک به بازی در این نسخه اضافه شده است.در ان شهرک رستوران و باشگاه و مکان های تفریحی(بازی بو لینگ و...) وجود دارد.
البته شما خودنان هم می توانید شهرکی شبیه به این بسازید.
یکی از امکانات زیبای بازی رقص نور است که برای پارتی ها بسیار مناسب است.در این نسخه روی این نکات بیشتر کار شده است.
همچنین در این نسخه امکاناتی زیادی برای دوست یابی به سیمز شما داده شده است.
در بازی یک Aspiration meter جدید هم اضافه شده است که میزان دوستی شما با افراد را به طور دقیق نشان می دهد و شما باید ان را کنترل کنید.
یکی از امتیازات بزرگ این نسخه خریدن ماشین برای سیمز است.شما می توانید از این به بعد برای سیمز خود ماشین بخرید و با ماشین خود به شهرک و ... روید.حال دیگر شما نیازی ندارید که برای سر کار رفتن عجله کنید.زیرا دیگر نیازی به سرویس برای سر کار رفتن ندارید.شما می توانید خودتان با ماشین خودتان سر کار روید.ماشین ها متفاوت است و بستگی به پول شما دارد.در این نسخه امکان تغییر دادن و متفاوت ساحتن مهارت سیمز ها در رانندگی وجود ندارد.اما امکانات بسیار زیادی برای ماشین های بازی وجود دارد.
در حقیقت این نسخه الحاقی از بازی سیمز 2 را می توان یک امتیاز مثبت برای سری بازی های سیمز و شرکت های سازنده آن یعنی Maxis و EA دانست.سازندگان خلاقیت های زیادی در این نسخه به خرج دادند.این نسخه تقریبا ساختش تمام شده و تنها جزئیات کار باقی مانده است.این بازی در مهر 84 به بازار عرضه می شود.
اینم چند عکس از ادم فضایی ها
نسخه ی زندگی در شبThesims 2:night life
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر پولتون زیاد بشه میتونین یه استخر طلا بخرید یا درست کنید
The Sims 2 Seasons
چهار فصل سال آفریده شده تا زندگی از یکنواختی و یک جوری دربیاد تا به امروز هر موقع کامپیوترتونو روشن می کردید و وارد بازی سیمز2 می شدید بعد از چند روز بازی به نظر تکراری و کسل کننده می یومد (هر کسی یه نظری داره)و این به علت یکنواختی این بازی بود مثلاخود من بعضی موقع ها می گفتم چرا بارون نمی یاد یا چرا برف نمی باره یعنی می شه سیمزم از این چیزا داشته باشه؟؟
با این مقدمه خواستم بگم که دیگه سیمز 2 اون بازی همیشگی نیست خیلی فرق کرده و ترکونده
از تمام فصل های سال با سیمز خود لذت ببرید:!!!!
در جلوی خانۀ شما اتفاقاتی می افته که بسیار می تونه برای سیمز شما جالب و به یاد موندنی باشه و باعث یکنواخت شدن بازی نشه.بله فعالیت های مختلف برای فصل های مختلف و در زمینه های مختلف که شامل می شه:برف بازی در فصل های سرد سال،شکار ماهی در فصل پاییز ،پریدن در بوته ها و شاخه ها در پاییز و قسمت هایی که توضیح داده خواهد شد.نیرومند کردن رابطه خانوادگی در زمستان،اجازه دادن شکوفایی عشقی در بهار،بهبود دوستی ها در پاییز،و بهبود شغل در پاییز همه مسائلی که باعث دگرگونی و تحول و زیبایی هر چه بیشتر در بازی می شود.سیمز شما الان می تونه مسیر زندگی خودشو کشف کنه و استعدادهای تازه ای رو در فصل های گوناگون به دست بیاره اما باید مواظب یخ شدن سیمزتون در زمستان آفتاب زدگی در تابستان، حساسیت گرفتن در پاییز باشید و باید مواظب تغییرات ناگهانی آب و هوا نیز باشید. در فصل های مختلف باید سیمز خود را با لباس های مخصوص به همون فصل بپوشونید تا این مشکلات براتون پیش نیاد
سود بردن از هر فصل
هر فصلی برای خود ارتباطات جدید ،حالت و حوصله های جدید ،خواست ها و ترس های جدید رو به دنبال داره که بازی رو بسیار زیبا می کنه
بهره بردن از فعالیت های جدید
یک راه جدید برای سیمز شما خانواده اش و دوستاران شما اینه که می تونید با هم شاد و خوشحال باشید، آدم برفی بسازید،سر خوردن درون استخر،رفتن به اسکی روی یخ ،بازی های جدید و شنای جدید کردن.
جمع آوری و پرورش میوجات و سبزیجات
محصولات میوه ها و یا سبزیجات همه ساله و در فصل های مختلف در بازی در میاد که می تونید اونا رو در مصارفی چون:درست کردن شربت هایی برای تقویت انرژی بدن،برای بهبود بعضی از بیماری ها،و برای عاشق کدن و غیره مورد استفاده قرار می گیرد
در هر فصل سیمز شما دارای لباس بخصوصی است که اگر اون لباس رو نپوشه مشکلاتی به وجود میاد خوب برای جلوگیری از مشکلا ت باید زمستان لباس های گرم مانند کت و کلاه و دستکش به تن کرد و در پاییز بارونی و در زمستان هم لباس های نازک و خنک را پوشید
خوب نظرتون چیه؟
ادامه بدم؟؟؟؟؟؟
نظرتون باعث دل گرمیه من میشه
تنها بازيه كه به دلم نشسته و هميشه رو سيستم دارمش
سيمز سيمز سيمز سميز
راستي خبري از سيمز 3 نيست
مردم از بس بسته هاي الحاقي نصب كردم
گوگولي موگولي جان عاليه ادامه بده
بازی سیمز 3 سال 2009 میادش ...بیخودی دلتونو صابون نزنید
این بسته الحاقی چهار فصلو مفصل تو سایت سیمز خوندم...خیلی باحاله...ولی به نظر من اینقدر بسته مکمل برای بازی اومده و انقدر امکانات و قابلیت جدید به زندگی سیمز اضافه شده که ادم توش میمونه...نمیدونی کدومو بازی کنی....ولی با این حال من خیلی سیمز رو دوست دارم...چون تو بازی غرق میشی...کلا بازیهای این سبک رو دوست دارم
یه خاطره جالب از یه قسمت بازی دارم:داشتم زندگی یه پیرمرد و پیرزن رو بازی میکردم..این دوتا عاشق هم بودن...آره...تفریحشون هم بازی با نوشون بود که یه دختر نوجون بود...یه روز زد پیرزنه مرد..من گفتم بذار هر شب برم سر قبرش با پیرمرده گریه کنم...چند شب رفتم..تا اینکه یه شب رفتم گریه کنم Fun پیرمرده کم بود گفتم بشینه کنار قبر اسمونو نگاه کنه.نشسته بود داشت اسمونو نگا میکرد یهو چشاش گرد شد ..با دست به اسمون اشاره کرد..یهو بووووم....یه تیکه اشغال فضایی اومد روش ...جادرجا مرد...کار به ازرائیل نکشید...همونجا کنار قبر زنش خاکش کردم
جالب بود...این بازی سیمز واقعا پیش بینی نشدنیه!