در مورد این مشکلتون نمی تونم چیزی بگم ، چون غیر عادیه و تا حالا غیر از اون یه نفری که گفتم برای کسی پیش نیومده ولی احتمالا این مشکل نباید مربوط به خود برنامه باشه.نقل قول:
فکر نکنم محاسبه ی هزینه ی کارت ضروری باشه ، چون چیزی نیست که کاربر ازش مطلع نباشه.نقل قول:
در مورد مولتی کارت ها منظورتون رو نفهمیدم.
یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که شما یه قابلیت برنامه رو نادیده گرفتین ، شما می تونین جزئیات رو ذخیره و بازیابی کنید ، یعنی می تونین هر اکونت رو در اولین تماستون ذخیره کنید و هر بار که میخواین با اون کارت کانکت بشین در عرض 2 ثانیه اونو بارگذاری کنید و فقط اطلاعات مربوط به اون کارت رو مشاهده و آپدیت کنین.
در ابتدا می خواستم دقیقا همین قابلیت رو به برنامه اضافه کنم ولی نتونستم تعرفه های بین شهری رو به صورت کامل یا دقیق پیدا کنم ، برای همین این قابلیت رو اضافه نکردم.نقل قول:
درمورد این دو مورد خودم هم خیلی فکر کردم ، و باعث شد این قابلیت رو در برنامه بگنجونم ونقل قول:
دوباره باید این قابلیت رو یادآوری کنم که خیلی راحت همه ی این کارها رو بدون هیچ چیزه اضافه و خیلی ساده انجام میده.
یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که شما یه قابلیت برنامه رو نادیده گرفتین ، شما می تونین جزئیات رو ذخیره و بازیابی کنید ، یعنی می تونین هر اکونت رو در اولین تماستون ذخیره کنید و هر بار که میخواین با اون کارت کانکت بشین در عرض 2 ثانیه اونو بارگذاری کنید و فقط اطلاعات مربوط به اون کارت رو مشاهده و آپدیت کنین.
اگه منظورمو در مورد استفاده از این قابلیت متوجه نشدین بگین تا با تصویر و مفهوم تر توضیح بدم.
-------------------------------------
از اینکه به این برنامه توجه دارین و کمبود هاشو میگین ازتون شکر می کنم .
و چیزی که در مورد کلیت این مواردی که گفتین قابل ذکره اینه که علاوه بر این جزئیات ، کلی جزئیات دیگه میشه به برنامه اضافه کرد ولی به نظر من چیزی که مهم تر از جزئیاته ، سادگی و قابل فهم بودن برنامه و کارایی اونه .
(که البته بعضی از مواردی که گفتین برای کامل شدن برنامه مورد نیازه)
ولی ، ولی اگه واقعیت رو ببینیم ، کسی که میخواد به اینترنت وصل بشه ، قبل از اتصال حوصله ور رفتن به نرم افزار یا تنظیم جزئیاتشو نداره ، حتی خیلی از کارهای ضروری رو که باید قبل از اتصال انجام بدن فراموش می کنن (تعداد کمی هستن که از این قاعده مستثنان) ، برای همین این برنامه تا حالا انقدر کم جزئیات داشته ،
ولی حتما در نسخه های بعدی جزئیات بیشتری خواهد داشت.