نقل قول:
سزار جان منظور من توی جوملا بود. میخوام تو جوملا یه صفحه داشته باشم که توش عکس بگذارم و با کلیک روش توی یه صفحه دیگه، بزرگ نشون بده.
Printable View
نقل قول:
سزار جان منظور من توی جوملا بود. میخوام تو جوملا یه صفحه داشته باشم که توش عکس بگذارم و با کلیک روش توی یه صفحه دیگه، بزرگ نشون بده.
فايل ايسنتال كه صد در صد بايد داشته باشه
توي خود capnel يك قسمت هست به نام fantastico كه توش جوملا هست و فقط با سه كليك مي توني نصب كني و احتياج به آپلود فايل و اين جور چيزها نيست
آقا یکی جواب ما رو بده. من گالری نصب کردم ولی گالری به دردم نمیخوره چون میخوام وقتی وارد صفحه picture میشم مستقیم عکسا رو نشون بده و دیگه احتیاجی به انتخاب گالری نباشه.
مهدي جان گالري زيادهنقل قول:
اينجا 98 تا گالري هست .کد:http://extensions.joomla.org/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=1779&Itemid=35
فقط بايد زحمت بكشي و مطالعه كني متنشون رو و انتخاب كني كه كدوم به كارت مي ياد .
با خوندن توپيحاتش راحت مي توني به نتيجه برسي
محسن يه كمك مي كني.
اقا من مي خوام هدر سايت رو عوض كنم ولي نمي تونم چه جوري راستي براي فارسي كردن قالب يكم توضيح مي دي
خواهشن كمك كن .نگو برو به اين لينك
سلامنقل قول:
چه تغییری می خوای در هدر بدی ؟
عکسش رو عوض کنی؟
فلش بزاری؟
محسن جان سلام خوبي داداش من اين دامين رو خريدم جوملا فارسي هم نصب نمي شه روش پس بنابر اين به چه درد من مي خوره به اون هم نامه مي دم جواب نمي دن شما يه كاري واسه من مي كني من آدرس و پسورد و يوزر رو واست آف مي زارم ببين شما هم يه تست بزن من فايل رو آپ كردم شما هم ببين اگه نمي شه برم پسش بدم خيلي ممنون از لطفت تو اين چند روز اذيتت كرديم ممنون
اقا محسن همينا ديگه مثلا عكسش رو عوض كنم يا اگر هم شد فلش بذارمنقل قول:
بايد چي كار كنم
راستي قالب ارسي جايي گير نمياد شما براي سايتتون .خودتون قالب نوشتين.
اين قالبهاي انگليسي رو چه جوري به فارسي مبدل كنيم
محسن خان. خسته نباشی. من همه او کامپوننتها رو چک کردم. هیچکدومشون به کار من نمیخوره. همشون گالری درست می کنن. من نمیخوام گالری درست بشه. میخوام وقتی رو لینک picture که درست کردم کلیک میکنم همه عکسارو توی صفحه جدید نشون بده بدون اینکه هر کدومو توی یه folder مخصوص قرار بده.
بعد هم وقتی روی عکس کلیک می کنم اونو توی سایز بزرگ در صفحه جدید نشون بده.
اگه منظورمو نفهمیدید بگید تا آدرس سایتی که روش کار میکنمو بهتون بگم تا منظورمو بهتر بفهمید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
محسن جان تست كردي
قربونت برم زود تر تست كن ديگه ازم پس نمي گيرن ها