اره دارهنقل قول:
چطور؟؟
Printable View
اره دارهنقل قول:
چطور؟؟
خب حالا تو باید توسط Dial UP به LIVE وصل بشی که حداقل من از سلامت مودم داخل Xbox 360 تت خیالم راهت بشه.نقل قول:
به این صورت که کابل LAN رو به پشت مادربورد کامپیوتر وصل میکنی و سر دیگه رو پشت 360.حالا توسط یک کانکشن Dial up به اینترنت وصل شو.وقتی که وصل شدی صفحه ی کانکشن رو نبند و وارد Properties شو و برو تو صفحه ی سومی یا چهارمی (اسمشو یادم نیست)
اونجا یک گزینه هست به نام Sharing ... که تقریبا یک خط و نیم توضیح داده.یک مربع خالی بقلش هست اونو تیک بزن و وقتی تیک بزنی
2 تا گزینه ی زیرش روشن میشه و باید توجه داشته باشی که اون 2 تا هم تیک خورده باشن حالا برو به LIVE وصل شو اگه جواب گرفتی
بگو که راه اصلی رو بهت بگم
samgun جان من این کارا رو نمیتونم انجام بدم چون فاصله ایکس باکس وتلوزیونم با کامپیوترم خیلی زیاده و نمیتونم جا به جاشون کنم و برای وصل کردن ایکس باکس به مانیتور هم کابل باید بخرم. راه دیگه ای نداره مثلا با USB ADSLنقل قول:
نه حتما این کاری رو که گفتم انجام بده .نقل قول:
چون چاره ی دیگه ای نداری.
به نظرم اگه Xbox رو بزاری پیش کامپیوتر خیلی بهتره
با سلام خدمت دوستان
من هر کار میکنم بتونم تو xbox360 بازی undercover رو تو xboxlive بازی کنم نمیتونم.تازه من همش 2 هفته هست که 60GB xbox360 خریدم و دارای آخرین آپدیت هاست و وقتی هم که میخوام تو بازی به قسمت مسابقات پیشنهادی برم ارور میده که xboxlive اجازه دسترسی شما رو به این بخش نمیده.
البته اینمو بگم که برای همه ی بازی ها اینجوری هست از روز اول تا حالا.
لطفا کمکم کنید.
TANX
از چه شبکه و چه اینترنتی استفاده میکنی ؟نقل قول:
بچه ها 2 سوال؟
1-من شنیدم اگه xbox کپی خور شده رو اگه online بشی
مایکروسافت سه چراغش میکنه!
خواستم بدونم درسته؟؟
2- xbox live فرق میکنه با ایکه بری ازش به جای explorer استفاده کنی(چی چی نوشتم):18:
1 . از کی شنیدین ؟! در صورت اینکه کنسول شما شناسایی بشه توسط MS شما بن میشی و دیگه نمیتونی به لایو وصل بشی !نقل قول:
2 . نه اونجوری نیستش ! مرورگر نداره ! فقط میشه بازی کرد و دانلود !
:blink:
یعنی چطوری شناسایی کنه؟؟نقل قول:
اگه ما وصل بشیم بن میشیم؟:41:
خیلی تو کف Xbox Live هستم:31:
خب یه چیزی به نام Stealth Patch هستش که روی بازی ها نصب میشه و باعث میشه نتونن شمارو شناسایی کنن ! یه سری از بازی ها هم زودتر از تاریخ انتشار به دس ما ایرانی ها میرسن ! نمونش Gears 2 که 1ماه زودتر نسخه ی کپیش تو نت پخش شده بود ! و اگر تا قبل از تاریخ انتشار بازی به لایو وصل میشدیم MS بن میکرد !نقل قول: