آب پاشو ببر کنار کدو های پشت خونه هاگرید(دو تا کدو) تا آب بریزه روی زمین چهار تا گل در بیاد بعد یکی از کدو های جلوی خونه هاگرید(5 تا کدو) رو بلند کن بنداز روی دودکش خونه هاگرید تا یکی از بسته های فرد و جرج بیفته پاییننقل قول:
Printable View
آب پاشو ببر کنار کدو های پشت خونه هاگرید(دو تا کدو) تا آب بریزه روی زمین چهار تا گل در بیاد بعد یکی از کدو های جلوی خونه هاگرید(5 تا کدو) رو بلند کن بنداز روی دودکش خونه هاگرید تا یکی از بسته های فرد و جرج بیفته پاییننقل قول:
کلاه در کتابخانه،لباس در سالن غذا خوری،روزنامه در کنار قفسه بزرگ نزدیک دخمه اسنیپ،کیف در حیاط اصلی با جارو کردن برگها،در حیاطی که در آن چهار مجسمه بزرگه کنار حوضنقل قول:
بچه ها کسی هست که رمز تمام تابلو ها رو پیدا کرده باشه من رمز تابلویی که به boathouse و رمز تابلویی که به دخمه ها راه داره رو پیدا نکردم
برای رمز تابلو دخمه باید باشنلی که مخفی می کنه بری اونجا( پایینترین طبقه پلکان ها ) بعدش میری رز رو باز می کنی بعد بازی دمو می شه و رمز رو می فهمی
برای boathouse رو یادم نمی یاد خیلی طولانی بود
من فقط می دونم باید برم پیش basil fronsac تا رمز تابلو boathouse پیدا شه
من شروع كردم تو وبلاگم كه آدرسش رو عكس آواتارم هست رمزها و ترفنداي بازي رو ميذارم الانم يكي هست سعي كنيد تو قرعه كشيشم شركت كنيد.
سلام من یه مشکل دارم
بازی را اجرا میکنم و به اولش که خورشید و تاب رو نشان میده ! صفحه سیاه میشه و نمیاد !
در ضمن بازی باید 5 گیگ باشه که وقتی روی درایو e میریزم 2 گیگ میشه !
مشخصات سیستمم :
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254)
Language: English (Regional Setting: Farsi)
System Manufacturer: NVIDIA
System Model: AWRDACPI
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Sempron(tm) Processor 3100+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz
Memory: 1024MB RAM
Page File: 485MB used, 1975MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
گرافیک :
Card name: NVIDIA GeForce 6200 A-LE
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 6200 A-LE
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0222&SUBSYS_213B1682&REV_A1
Display Memory: 256.0 MB
از پیش از جواب هاتون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 3تا مسابقه گابستون رو تموم کردم نمی دونم برای چهارمین مسابقه چکارکنم
یک راهنمایی هم برای تابلویی boathouse می خوام
دوست عزیز شما باید برید توی همون فایلی که می گید 2 گیگ هستشبعدش روی auto run کلیک کنید تا نصب اصلی بازی شروع بشهنقل قول:
اگه نشد از زیر شاخه کرک cd تمامی فایل ها رو در این فایل کپی کنید بعد عمل نصب رو انجام بدید
انشا ا... درست میشه
پس از نصب اصلی فایل 5 گیگی ایجاد میشه
دوست عزیز اگر بتونی یه نگاه به صفحات قبلی تاپیک بندازی میبینی که تقریبا همه ی سوالا جواب داده شده.مطمئنا شما هم میتونی جوابتو توی سوالای قبلی پیدا کنی.پیدا نکردی بچه ها راهنماییت میکنن.