منظور من این بود که اگه روی ان 73 معمولی یه گیگ بندازی موزیک ادیشن 1 گیگ اضافه داره من خودم ان73 دارم موزیک دیگه اگه ندونم چند گیگ روشه که دیگه گاگولم!!!نقل قول:
Printable View
منظور من این بود که اگه روی ان 73 معمولی یه گیگ بندازی موزیک ادیشن 1 گیگ اضافه داره من خودم ان73 دارم موزیک دیگه اگه ندونم چند گیگ روشه که دیگه گاگولم!!!نقل قول:
من هنوز نمی دونم از Media Player و Pic Bridge استفاده کنم اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدین.
من هندز فری گوشیمو رو 6630 گزاشتم صداش چند برابر شد چرا تو خود گوشیم صداش اینقدر کمه؟؟
خیلی مختصر و مفید بلهنقل قول:
ای بابا خب اینو از اول میگفتی تا بهتر جوابتو میدادم،نقل قول:
از لحاظ سخت افزاری که بهت گفتم از لحاظ نرم افزاری هم اگه آپدیت جدیدی که نوکیا تو سایت گذاشته استفاده کنی(فریمور گوشی رو آپدیت کنی) میشه مثل موزیکال
آها ببخشید،سوءبرداشت شدنقل قول:
دوست عزیز آهنگی که میریزی هم تو گالری(قسمت tracks)میره هم تو موزیک پلیرنقل قول:
اگه تو موزیک پلیر نبود توی منوش بروبه go to music menu،بعد option رو بزن،بعد هم refresh music library اینجوری آخرین آهنگهایی که روی گوشیت ریختی و موزیک پلیرت هنوز نشناختتشون میان تو لیست آهنگهات
دوستانی که می خواستن رنگ برد گوشیهای سری جدید رو ببینن و مقایسه کنن ، حتماً یه سری اینجا بزنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=147561
من واقعا معذرت میخوام که پا برهنه میام وسط بحث ولی با توجه به این پست آخر یعنی تمام گوشه های جدید ساخت چین هستن؟
اگر گوشی رو با گارانتی نیا یا اتصالات بگیرم چی؟ اون موقع هم فنلاند اصل بودنش معلوم نیست؟
لطفا زود جواب بدین آخه من در شرف خریدم.
آره گوشیم Me هست . تمی هم که می خوام پاک کنم اسمش Vista Aero ... فلانه نه از منوی Themes میشه پاکش کرد نه از app. managerنقل قول:
چی کار کتم؟
سلام
من ميخوام يك N73 موزيك بگيرم . خودم N73 معمولي دارم
ميخواستم بدونم سري موزيك هم تقلبيش هست تو بازار ؟ چجوري ميشه تشخيص داد اصله يا نه؟ البته به جز موارد ime و ...
ممنون ميشم راهنماييم كنيد