خب نظر نهایی :
چراغهای ورزشگاه مشکل دارن و طبق آیین نامه ناظر بازی باید برای 30 دقیقه بازی رو به حالت تعلیق در بیاره ... اومدم فقط یه بازی گزارش کنما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب نظر نهایی :
چراغهای ورزشگاه مشکل دارن و طبق آیین نامه ناظر بازی باید برای 30 دقیقه بازی رو به حالت تعلیق در بیاره ... اومدم فقط یه بازی گزارش کنما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم Chovalier جان .... بالاخره کسی که یه قولی رو میده باید سر حرفش وایسه دیگه ....نقل قول:
ایشالا بتونیم در کنار هم تاپیک رو همیشه بالا نگه داریم ....:10:
وای وای وای ایول نکته ی بسیار جالب و ظریفیه ! مرسی میثم جاننقل قول:
واقعا سامان جون ! :41: اینا حالا اون وسط که دراز کشیدن خوابشون نبره ! ... واقعا که !:41:نقل قول:
بر طبق آيين نامه كنفدراسيون فوتبال آسيا اگر بعد از 30 دقيقه برق ورزشگاه وصل نشه مسئولين برق ورزشگاه با برق 220 ولت اعدام خواهند شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصير هوشنگزاده
كارشناس داوري
دوستان آیین نامه اینه که اگر مشکلی در سیستم تنظیم نور ورزشگاه پیش بیاد , نیم ساعت فرصت ترمیم دارن ... اگه نشد یه جلسه ی 2 ساعته می گیرن که چکار کنن و نظر اون هیئت در اون جلسه غیر قابل اعتراض خواهد بود !پ
ضمنا یه خبر خوبم بدم که همه از این جو در بیاین و خوشحال شید ! :
داور بازی فردای قطر و ویتنام : داور عزیـــــــــز مسعود مرادی ! هوررررااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوشنگ نصیر زاده دیگه ؟ ! نه؟ ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمنا برقا اومدددددددد!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اون جدول اشتباهه .....
جدول درست رو توی این صفحه زدن ....
کد:http://www.afcasiancup.com/fa/tournament/tables.asp
خب الان هم Saad Al Harthi یک موقعیت بسیار عالی و تک به تک رو به شکلی عجیب از دست داد !:19:
بازی عربستان - کره
کارت زرد برای صعود الخلیلی
ممنونم:10:نقل قول:
حرف من اینه که چرا باید اشتباه باشه !:19:البته الان درست شده
:11: