اولا خیلی ممنوننقل قول:
دوما تو نیاز به 1 کول دیسک داری که از روی کامپیوتر بریزی تو کول دیسک و بعد بریزیش تو مموریت وبعد حال کنی البته رو همه نوع ps2 ای اجرا نمی شه مگه تو باشیو شانست.
Printable View
اولا خیلی ممنوننقل قول:
دوما تو نیاز به 1 کول دیسک داری که از روی کامپیوتر بریزی تو کول دیسک و بعد بریزیش تو مموریت وبعد حال کنی البته رو همه نوع ps2 ای اجرا نمی شه مگه تو باشیو شانست.
سلام . یه چند تا سوال داشتم
1 _ مموری 8 گیگ من خراب شده یعنی وقتی دستگاه رو بدون سی دی روشن میکنم و مموری داخلش هست میخوام ببینم چند تا سیو دارم و چقدر فضا پر شده وارد قسمت مموری میشه دونه دونه عکس های بازی رو نشون میده و وقتی همه رو نشون داد یهو میپره بیرون ! یعنی اصلا انگار سیو داخلش نیست مثلا من خدا جنگ رو تا اخر رفتم وقتی میخوام از ادامش بیاد یعنی همه امتیازاتو داشته باشم نمیشه میگه سیوی نداری چیکار کنم مموری سالم بشه؟
2 _ من وقتی مموری رو داخل دستگاه میزارم (سالم) همه نوشته ها به صورت یک زبان دیگه در میاد چیکار کنم درست بشه؟
3_ یه سوال هم درباره سیو داشتم مثلا من یه بازی رو هم توی سونی 2 دارم هم توی پی سی . من توی پی سی اون رو تا اخر رفتم راهی داره که اون سیو رو به سونی 2 منتقل کنم؟ یعنی به مموری کارتم؟
تو تنها باید 1 کار بکنی با گیم شارک 2 ps2 مموری کاردت رو فرمت کنی چون ویروس گرفته مال من هم تا به حال این طوری شده و بعد درست می شه واگه دلت نمی خواد پاک کنی بعد مدتی مموری از کار می افته چون تجربه کردم بهت می گم.نقل قول:
:10:
قبل فرمت نمیتونه سیو هاشو با کد بریکر نجات بده و روی کول دیسک کپی کنه ؟
قبل فرمت نمیتونه سیو هاشو با کد بریکر نجات بده و روی کول دیسک کپی کنه ؟
Salam.Man ye ps2 va ye memory kharidam.In memory hame chiz save/load mikone be joz god of war1&2!Vaghti mikham save konam "error saving" minevise.Dar zemn dvd ha kar karde hastan.Emkan dare moshkel az dvd bashe?
دوست عزيزم
لطفا فارسي تايپ كنيد
يا حق (:
اول اين كه لطف كنيد طبق قوانين فارسي تايپ كنيدنقل قول:
دوم :
در مورد مشكلتون خوبوقتي دارين ميگيد تمام بازي ها SAVE و LOAD ميشن الا اين 2 تا
خوب مشخصا مشكل از بازيهاست
شما سعي كن يك نسخه ديگه از اين 2 تا بازي گير بياري اون ها رو هم امتحان كن خبرشو رو بده :10:
در مورد سوال اولت :نقل قول:
اين كه گفتي وقتي ميخواي بازي رو LOAD كنه و ميگه SAVE نداري و اون اتفاق ميافته ممكنه از كارت باشه ممكن هم هست از كنسول باشه بخش MEMORY CRAD
شما يك بار MEMORY رو FORMAT كن و بعد دوباره SAVE بريز ببين باز هم اين مشكل هست يا نه
اگه تكرار شد SLOT 2 دستگاه رو هم امتحان كن
اگه هم تونستي يك MEMORY CARD ديگه از يكي بگير ببين اون هم اينجوري ميشه يا نه
كه اگه اين موارد هم مشكل داشت احتمالا مشكل از بخش MEMORY CARD دستگاهته
سوال دومت :
اين موردرو من تا حالا نه ديدم نه شنديم
نميدونم
شايد محمدجان درست ميگن در اين مورد
سوال سومت :
نه همچين چيزي وجود نداره
چون FORMAT كلي و حجم SVAE بازي هاي PS2 و PC كاملا متفاوته
متونيد از اينترنت SVAE مخصوص نسخه PS2 اون بازي رو بگيريد و به كارت حافظه انتقال بديد
موفق باشيد
عذر ميخوام كه فارسي ننوشتم.فونت فارسي سيستمم خراب شده.از اينكه سريع جوابمو داديد هم ممنون.