اين مسيري كه شما گفتيد مال w810 هست.براي w800 و k750 بايد اين مسير رو ايجاد كنيدنقل قول:
fs/tpa/preset/system/menu
Printable View
اين مسيري كه شما گفتيد مال w810 هست.براي w800 و k750 بايد اين مسير رو ايجاد كنيدنقل قول:
fs/tpa/preset/system/menu
ببخشید من هرچی پلاگین برای far دانلود میکنم کار نمیکنه میشه پوشه پلاگینتو یه جایی اپلود کنی من دانلود کنم .نقل قول:
ممنون میشم اگه بکنید این کار رو.
مگه میشه آخه یعنی منظورت اینه که با xs++ گوشیت روشن میشه وسط کار و با phone xs روشن نمیشه ؟:18:نقل قول:
من به شخصه اولین باره که دارم این مشکل رو می شنوم . در جوابت هم باید بگم جز اون راه حلی که حمید جان
گذاشت هیچ راهی وجود نداره کل بچه های فرم های خارجی تو کفش موندن . :2: .
میگم ویندوزت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه :46: . بعد از اینکه ویندوزت رو عوض کردی این usb flash رو
امتحان کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون بازم که جواب دادی
این ادرس USB فیلتر هست اگه میشه یه لینک دیگه بدید.
اگر هم ممکن هست براتون لینک جدید ترین XS++ رو که کار میکنه بدید.
تشکرررررررررررررررررررر.
خوب ، برای افزایش تعداد Sms چی ؟
مهدی جان یه تاپیک هم برای اینا ایجاد کن فکر کنم خیلی طرفدار داشته باشه . تو امضات چیزی در این مورد ندیدم .
........................................
SEFP Plugin for CID49 لازم دارم .
این از xs++ که خودم همین الان آزمایش کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
isp شما دیگه خیلی خفنه !!! divshare رو برداشته فیلتر کرده :18: . اشتباه کن من usb رو امتحان کردم درسته .
عزیزم این روش اولا فقط رو گوشی های k750 و w800 کار میکنه . دومآ قدیمی شده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایپک بگردی پیداش می کنیش .نقل قول:
سومآ گوشیت باید حتمآ سریال اصلی باشه .
تو یکی از فرومهای خارجی دیدم . اموزش رو برای W810 گذاشته بود ! دیگه پیداش نکردم .نقل قول:
اما یه فار پیدا کردم که CID 49 رو کامل ساپورت میکنه . باید تست کنم ببینم با همون روش قدیمی و با این ورژنش میشه دستکاری کرد یا نه .