آقا یه بنده خدایی از من پرسید چجوری داونگرید کنم،منم بهش گفتم الآن لینکش یادم نیست فردا بهت میگم!تورو خدا اگه کسی لینک برای داونگرید بلده زودتر بگه!
آقا یه بنده خدایی از من پرسید چجوری داونگرید کنم،منم بهش گفتم الآن لینکش یادم نیست فردا بهت میگم!تورو خدا اگه کسی لینک برای داونگرید بلده زودتر بگه!
اگه مطمئنی OE ریختی،برای Icon ها باید موقع روشن کردن R رو نگه داری،بعد Advanced>Toggle USB(flash0) رو انتخاب کن و Icon های مورد نظر رو بعد از تبدیل بریز توی vsh\resource .برای بازی اگه میزنه Curropted Data ،باید از Configuration>Game folder Homebrew ،Kernel PSP رو عوض کنی.نقل قول:
psp kernel kojast
mishe bishtar tozih bedi
man yezare khengam
دوست عزيز يكي از قوانين اين فورم فارسي نويسيه لطفا رعايت كنيد ...نقل قول:
psp kernel kojast
mishe bishtar tozih bedi
man yezare khengam
شما وقتي PSP رو به طور كامل خاموش مي كنيد دفعه بعد كه خواستي روش كنيد دكمه R رو نگه داريد تا وارد تنظيماتي كه arshia001 گفتن بشيد ... طريقه خاموش كردن كامل PSP اينه كه دكمه پاور رو چند ثانيه نگه داريد خيلي ها يه بار دكمه پاور رو مي زنن فكر مي كنن دستگاه خاموش شد در صورتي كه در اون حالت دستگاه به استند باي مي ره.
در ضمن من توصيه نمي كنم ايكون ها رو عوض كنيد ممكنه به PSP صدمه وارد بشه .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام عزيزان.چند سوال: 1- اینکه الان تو بازار بهترين و بالا ترين مدل چيه و قيمتش چنده؟ ار ميشه امکاناتی که باهاش هست رو توضيح بدين.
گيگا پك گه به جز دستگاه و شارژر يك عدد هد ست (ده هزار تومن) به همراه يك مموري يك گيگ (بيست هزار تومن) و يه كيف (پنج هزارو پونصد تومن) و بند (پونصد تومن) و تو بعضي از پك هاش يه بازي رايگانم هست (هفده هزار تومن) به همراه برچسب روي ال سي دي (چهار هزار تومن) ! قيمت چيزاي اضافشو جدا جدا هم نوشتم ....نقل قول:
سلام عزيزان.چند سوال: 1- اینکه الان تو بازار بهترين و بالا ترين مدل چيه و قيمتش چنده؟ ار ميشه امکاناتی که باهاش هست رو توضيح بدين.
البته چون اين پك يكم قيمتش بالاست و شما با پول كمتر مي تونيد همين امكانات رو تهيه كنيد اكثر وليو پك مي خرن !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزيزام من ميتونم يه PSP که بالا ترين مدل هستش رو با قيمت 3400000 تومان بخرم اما ميخوام حسابی تحقيق کنم تا پشيمون نشم ميشه به طور کامل راهنماييم کنيد به طوری که بفهمم چی ميگيد. بهترين و بالا ترين مدل؟
خوب PSP بالاترين مدل نداره كلا تو سه مدل عرضه شده يكي استاندارد پك (بهش بيسيك پكم مي كن) كه تو جعبه دستگاه فقط دستگاه هست با يه شارژر به همراه يه يو ام دي دمو....
مدل بعدي وليو پك هست كه چيزايي كه بالا گفتم رو داره ! به همراه يك مموري 32 مگ و يه كيف و هد ست ...
گيگا پكم كه براتون نوشتم چيا داره !
اگرم منظورتون از آخرين مدل فريم ور دستگاه اون قابليت آپديت داره ! كه الان آخرين ورژن فريم ور سه و چهل oe آ هستش (اينجوري نوشتم چون قاطي مي شد با عدد مي نوشتم ! ) كه مي خواستين بخريم بگين با اين فريم ور مي خواين دستگاه رو فروشنده براتون آپديت مي كنه به اين ورژن!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ممنون دوست عزيز. این PSP که من گفتم هم يک مموری 2 گيگ داره با يه يو ام دی با کيف با بند با هدست و يک سری مخلفات ديگه. قيمتش هم 3400000 تومان هستش اما نميدونم چه نوع پکی هستش.ميخواستم بدونم که مدل از این بهتر هم هستش يا نه؟ 2- اینکه این دانگريد چيه؟ 3- OE چيه؟ (دقيق لتفا) روشنتون کنم من ميخوام يه PSP بخرم که ديگه از اون بالاتر نيومده باشه البته تو بازار تهران. يعنی يه چيزی که از همه نظر کامل باشه .
ok?
تا اونجا که من متوجه شدم این پک ها اکثر در امکانات جانبی با هم تفاوت دارن.پس يعنی از نظر خود امکانات PSP تفاوت زيادی نيست؟