بیخیال بابا ! حالا کافیه یکی 1 نیم جمله بگه 5 تا پست بعدش بیاد که ... ! :46: دیگه گفتن انجمن متفرقه ولی نه اینقدر متفرقه ! ! ! هر کی این تاپیکو زده دستش درد نکنه . هر کسی هم که تو فکرش بود که بزنه اونم دستش درد نکنه ! کلا دست همه درد نکنه ! :10:
2 تا موضوع که دوستان درباره ش صحبت کردن نظرم رو جلب کرده بود . یکیش درباره بهار و مسافرت و شمال و دیگری قیمت و تورم و چند برابر شدن و ... !
راستش به نظر من و برخلاف دید اکثر مردم ایران محروم ترین منطقه کشور شمال کشور هست ( حالا درباره مازنی ها نمیتونم نظر بدم چون تقریبا کم اطلاع هستم . البته خوب هم پیشرفت کرده ) اما گیلان و گیلانی ها گول سرسبزی و زیبایی و بکر بودنش رو دارن میخورن و همین شده ملاک یه زندگی شاداب و سرحال و بدون مشکل !!!
استانی که با این همه موقعیت و در کنارش داشتن جوونای با استعداد در هر زمینه ای متاسفانه هیچ صنعتی رو به صورت متمرکز پذیرا نیست و از کار تولیدی اصلا خبببببررررری نیسسست !
دل همه هم خوشه که تو طبیعت و سرسبزی و ... دارن زندگی میکنن . تو این وضعیت فقط سرمایه ست که داره کار میکنه !!! نه فکر و استعداد ! ! ! ( اینو هم میدونم که این مشکل کل جامعه ماست . اما همش این فکر اذیتم میکنه که چرا گیلان فقط باید جای خوبی برای تفریح و خوشگذرانی باشه نه زندگی و دنبال کردن مسیرش ... بگذریم ... )
----
درباره اون مسئله دوم هم حرف جالبی زد دوستمون ! منم خودم بچه لاهیجانم . برای 3 4 روز با بچه های دوران خدمت تهران تو شهسوار بودیم . خب اونا که همشون تابلو بود بچه اینجا نیستن ... اتفاقا همین بحث پیش اومد و من دفاع کردم اما ... ! خودم حسابی خجالت کشیدم !!! 2 3 بار سر آدرس و آدرس پرسیدن حسابی خجالتمون دادن ! ( حالا من که آدرس رو بلد بودم . خلاصه چند بار رفتیم شهسوار دیگه ! ! ! ولی خب یارو حسابی بچه ها رو میپیچوند و یه دور شمسی قمری میداد بهشون تا برسوندشون سر خیابون !!!!!!!! ) یا مثلا روی حساب کردن کرایه ها یهو 10 برابر میشد !!! که البته با 2 جمله محلی گفتن به راننده یهو میدیدم رنگ راننده رو به رب گوجه فرنگی تبرک بر میگرده ! و ... و ... و ...
خب خداییش چرا باید تو شهر های زیبای شمال که فعلا وضعیتی بهتر از این و پذیرش مسافر و توریست نداره اینطور اوضاعی رو حتی برای موارد معدود ببینیم ... انصاف هم چیز خوبیه ... بعد میرن میگن مشت نمونه خرواره ! والا نیست بابا ! خودم همیشه بچه های هم سن و سال خودم که اومدن بگردن و معطل ماشینن رو میبینم سوار میکنم و میبرم میرسونم ... ولی ...
بازم بگذریم ! خوش بگذره ! :10::31: