-
سلام.ظاهرا کسی نیست به این تاپیک برسه...
من یه مشکل با I900 OMNIA دارم.دوبار هم یه تاپیک درست کردم ولی حذفش کردن بدون دلیل.
موری 16 GIG داخلی این گوشی یه دفعه از کار افتاد!توی تنظیمات مموری که می رم phne memory رو تشخیص می ده ولی mass storage رو که قبلا 16 gig میزده الان میزنه 0!چی کار کنم؟هاذد ذیست هم کردم درست نشد.
-
سلام
دوستان در خصوص کیفیت عکس i8910 اگر اطلاعاتی برای بهتر شدن دارید لطفاً مرادریابید
باتشکر وسپاس
-
سلام .
این تاپیک رو ملاحضه کنید .
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298752
مخلصیم .
-
دوستان یه مشکلی داشتم بی زحمت زود جواب بدین
دوستم یه کوربی خریده که فارسی هم داره، اما سایت های فارسی رو که باز می کنی حروف فارسی رو جدا جدا نشون میده، تمام برنامه هاش این جوره
حتی فیس و توییت رو فارسی هاشو جدا جدا نشون میده
می خواستم بدونم مشکل از چیه؟
می خوام یه b5310 corby pro بخرم احتمالا اگه اینجور باشه به دردم نمی خوره
البته اینو بگم که گوشی اون بدون گارانتی هستش
اگه من با گارانتی بگیرم مشکل حل میشه؟
-
یکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
touche d980 من چند روزه قفل كرده
دوا درمون داره؟
-
سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم گوشی سامسونگی که سیستم عاملش سیمبین هستش از تمومه برنامه هایی که با فرمت sis {برنامه های نوکیا}هستند پشتیبانی میکنه و میتونه اجرا کنه..؟
لطفا راهنمایی کنید
-
سلام.
یه شماره ای که تو رد تماس قرار گرفته چطوری میشه خارجش کرد؟!
یکی از بستگان اشتباهی یه شماره رو گذاشته تو رد تماس، نمیدونه کدوم قسمت رفته بود. گوشی هم پیشم نیست خودم پیدا کنم
Samsung B5702
ممنون.
-
چجوري ميشه از اس ام اسها كپي گرفت؟
-
سلام
من تازه 5233s خریدم . کانتکنهام رو از گوشی نوکیا و با نرم افزارش ریختم رو کامپیوتر و بصورت فایل csv ذخیره کردم چون تنها فرمت مشترک دو نرم افزار نوکیا و سامسونگ بود.
حالا وقتی می خوام کانتکتها رو بریزم رو گوشی بعد از ریختن 10 12 تا کانتکت ارور می ده و میگه نمی تونه phonebook درست کنه! یه همچین چیزی.
در ضمن با بلوتوث هم اصلا نمی شه به برنامه وصل شد. البت یه بار تو خونه وصل شدم ولی توی سیستم شرکت اول با usb وصل شدم بعد می خوام با بلوتوث وصل شم می گه : failed to change mode!
کسی می دونه چیگار باید بکنم? ممنون می شم بگید.