چون من از رپید استفاده نمی کنم این یک قلم رو نمی دونم مجانی اون که افتضاح شده از نظر اینکه هی باید صبر کنی و اینها و پولی اون هم به درد من نمی خوره چون من می دونم از کجا لینک مستقیم گیر بیارم.نقل قول:
به هر حال دوستمون جواب داد:
نقل قول:
Printable View
چون من از رپید استفاده نمی کنم این یک قلم رو نمی دونم مجانی اون که افتضاح شده از نظر اینکه هی باید صبر کنی و اینها و پولی اون هم به درد من نمی خوره چون من می دونم از کجا لینک مستقیم گیر بیارم.نقل قول:
به هر حال دوستمون جواب داد:
نقل قول:
مشکل اینجاست که وقتی تنظیم میکنم این ارور را میده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
???
آهان ، این همونه که قبلا هم مطرح کردینقل قول:
شاید یوزرت محدود شده
دوستمون که قبلا گفت ، هیچکدوم جواب نداد؟
ویندوز رو هم عوض نکردی؟:31:
برو توی user account ویندوز ، قسمت change the way user log on or off تیک fast user switching و بالاییش رو بردار ، حالا موقعی که ویندوز بالا میاد توی کادر username بنویس administrator ، پسورد هم هیچی!
ببین برایScheduled Tasks ، بازم همون بازی رو درمیاره
اره
نه hotfix جواب نداد!
اره دیروز هم ویندوز عوض کردم!
نه بازم نشد!
حالا پسورد میگذارم روی سیستم امتحان میکنم باید جواب بده!
این Scheduled Tasks هم فقط میخواست من روی سیستمم پسورد بگذارم!دی:
پسورد گذاشتم درست شد!:31::27:
4shared هم که هنوز فیلتره!
ما رو گرفتی برادر؟؟:19:نقل قول:
خب منم پسورد ویندوزمو وارد نمی کنم ، همین پیغامو میده
همون دفعه اول گفتم که پسورد بذار:
بذاری مطمئنا درستهنقل قول:
بعد شما برای این مشکل جزیی، ویندوز عوض کردی؟
ضمنا برای سون ، این جنگولک بازی ها رو کمتر داره و راحت برنامه رو ست میکنه!:8:
شما گفتی پسورد بده بهش من گفتم سیستمم پسورد نداره و نمیخواستم هم داشته باشه!نقل قول:
نه سیستم بالا نمیومد ویندوز عوض کردم!
راستی اون برنامه auto disconnect را تا 20 صفحه قبل رفتم پیداش نکردم از بس اسپم میزنند توی این تاپیک:27::31:
لینکش را اگه بدی ممنون!
من از شاتل سرویس 128 گرفتم ولی طرفی که اومده بود برای نصب مودم گفت براتون 512 ست کردند که برای من جای سوال بود؟من 3 ماهه گرفتم اگر بخوام تمدید کنم نکنه سرویسم رو به 128 تنزل بدن؟اصل این قضیه برای چیه؟شما ترافیکیت زودتر مصرف بشه؟از طرفی هم به دولت بگن که ما به کاربرا بالای 128 به راحتی جواز نمی دیم؟هم از توبره و هم از آخور؟
2.دانلود شبانه رایگان چرا سرعتش پایینه ولی 7 به بعد خوب میشه؟یک بابایی می گفت شاتل و شبانه تا دلت بخواد دزدی می کنه.
منظور طرف سرعت پایینه؟یا؟در ضمن چرا یک منطقه باید سرعت بالا باشه یک جا پایین؟
با تشکر از دوستان مخصوصا آقا مهدی!
البته منم یادمه!:27:نقل قول:
خواستم تقصیر رو از سر خودم باز کنم!:31:
اونو پیداش نمیکنم ، فکر کنم توسط آنتی ویروس منهدم شده ، البته من اصلا حوصله آنتی ویروس و این سوسول بازیا رو ندارم (ولی بعضی وقتا روشن کردنش ما رو از گرفتن دکمه شیفت در هنگام ورود فلش ، بی نیاز میکنه) ، بجاش توی تایپیک همسایه یه راه دیگه دادم:نقل قول:
راستی اون برنامه auto disconnect را تا 20 صفحه قبل رفتم پیداش نکردم از بس اسپم میزنند توی این تاپیک:27::31:
لینکش را اگه بدی ممنون!
همین!نقل قول:
notepad رو باز کن ، این متنو رو توش کپی کن:
RasDial /DISCONNECT
حالا save as رو بزن ، اسم فایل رو بذار disconnect.bat
save as type رو بذار All files
یه جایی سیو کن و اینو بذار به جای اون برنامه ای که آنتی ویروس گیر میده!
ای .....:27::31:نقل قول:
اره از این دستور هم میشه استفاده کرد به جای اون متن
RasDial ConnectionName /DISCONNECT
دستوری سراغ نداری که در ادامه همین بهش داد که بعد از اینکه دیسکانکت کرد کانکت کنه و نیاز به برنامه نباشه؟!