واسه من قطعی یعنی چراغ اینترنتم خاموش نمیشه اما در عوض هیج سند و دریافتی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
واسه من قطعی یعنی چراغ اینترنتم خاموش نمیشه اما در عوض هیج سند و دریافتی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ (134000 ريال)
( 4096 ) - * اينترنت حجمي توربوتک با 3G در 2ماه ويژه با بالاترين سرعت براي ثبت نام جديد (85000 ريال)
سرعتش تا 6 گیگ چنده؟بعد 6گیگ چنده؟
6 گیگ را تقسیم بر 30 روز کن ببین چقد میشه!همان مقدار حجم در روز میتونی با سرعت 16 کیلوبایت دانلود کنی بعد مابقی روز سرعتت تقسیم بر 4 میشه یعنی 4 کیلوبایت میشه!نقل قول:
یعنی تا 200 مگ در روز با سرعت 16؟نقل قول:
خیلی بدجور هست که................
سرویس دوم چی؟خوبه؟
دانلود شبانه نداره.. سرعتش تا جاییه ک پورتت ساپورت کنه! 4 مگ باشی 512 تا سرعت میده
باید بفهمی پورتت روی چند بستن.اگه حتی دان استریمت روی 10 مگ باشه اما پورتت روی 1مگ بسته شده باشه سرعتت بالاتر از 128 کیلوبایت نمیره!نقل قول:
نقل قول:
دقیقا! بچه ها خدایی اصلا سمت نامحدود اسیا نرید. دیوانه کننده است. یک بار پیش از این هم من گفتم، بدتر اینه که شما یه روز استفاده می کنید پشیمون می شید، بعد می خواید تغییر سرویس بدید حتما باید گرون تر از این سرویس چرت نامحدودی که خریدید بخرید، هم قیمتش هم نمیشه! من یه بار فقط گرفتم اشکم درومد، زنگ زدم پشتیبانی گفتم اقا ما اشتباه کردیم، اصلا بچگی کردیم، شما ببخش! گفت نمیشه! گفتم بزرگی کن! گفت باشه بالاترش بگیر میشه. گفتم چشم. گفت دیگه نگیری نامحدودها.مدیونی بگیری.. گفتم چشم! :n28:
قدیم نامحدودش خیلی بهتر بود اون موقع ها کل روز سرعت اسمی بود.من با پشتیبانی حرف زدم بهم رک گفتن که نامحدود نگیرید اذیت میشید. حجمی بهتره. کلا 200 مگ میشه سرعت اسمی دانلود کرد که مثل برا 512 حدود 50-60 شد، بعدش دیگه سرعت میاد رو دیال اپ.یعنی بخدا یه هندل باید برداره ادم به مودم وصل کنه هندل بزنه که صفحه باز کنه.بچه ها خدایی این کار قانونی هست اصلا؟ واقعا کلاهبرداری نیست؟:n28:
پس نتیجه این که:عزیزان نامحدود آسیا تک نگیرید که پولتون می ریزید دور:n16:
نقل قول:
نتیجه کلی هم این است:اگر خطتون فیبرنوری نیست اصلا و ابدا سمت آسیاتک نیایید.چون سرویسهای محدود و نامحدودش هم محدود هستدند اگه شما سرویس 10مگ بگیرید سرعت شبانه بالاتر از 256 کیلوبایت نمیره!
دوستان این سرعت طرح شهابه با پهنای 12 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
آقا من اسفند اینترنتم رو دو ماهه شارژ کردم 4 گیگ . الان رفتم دیدم 55 مگابایت مونده !!!!! مطمئنم که حداقل یک و نیم گیگ رو اصلا همینجوری کم کردن !!!!!! چیزی دانلود نکردم !!!!
تهران هم هستم . واقعا برای دوستان هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟
مودمم وایرلسه ولی رمزش رو هم تغییر دادم ! تازه 12 شب به بعد اونم شاید 2 ساعت آنلاین باشم چون اصلا خونه نیستم و مودم خاموشه !!!
الان واسه شارژ اضافه دیدم 2 ماهه میشه 7700 تومن . درسته ؟؟؟
لطفا جواب منو بدید .
البته همیشه چالاک شارژ میکنم !