سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم از این جشنواره های جدید گرفتم. یکی دو روزه وصل شده ولی وقتی میرم ترافیک باقیمانده رو ببینم علامت "-" جلوشه!
گزارش مصرفم هم حدود 24 ساعت بعد آپدیت میشه...
برا شما هم اینطوریه؟ یا باید کاری کنم که درست بشه؟
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم از این جشنواره های جدید گرفتم. یکی دو روزه وصل شده ولی وقتی میرم ترافیک باقیمانده رو ببینم علامت "-" جلوشه!
گزارش مصرفم هم حدود 24 ساعت بعد آپدیت میشه...
برا شما هم اینطوریه؟ یا باید کاری کنم که درست بشه؟
ضمنا اینترنت شما پس پرداخته یا پیش پرداخت؟نقل قول:
براى من تو ترافيك باقى مانده اين علامت نيست ولى گزارش مصرفم بله با يك روز تاخير هستنقل قول:
ممنون که زود جواب دادین.نقل قول:
اینترنتتون پیش پرداخته؟ یا پس پرداخت؟
خواهش مى كنم، براى من پيش پرداخت هستشنقل قول:
پس پرداخت - - میزنه ولی ضاهرا با خرید حجم مقدار باقیمانده رو میزنه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آهاننقل قول:
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی
و اینکه یعنی اگه 100 گیگ بگیرم حجم باقیمانده رو 102 نشون میده؟
و هر ماه 2 گیگ اضافه میشه؟ چون میگن مثل اینکه حجم هر ماه مخصوص خودشه و نمیشه ماه بعد استفاده کرد. یعنی هر ماه خودشون 2 گیگ اضافه می کنن و سرویس خود به خود تا یک سال با همون شرایط تمدید میشه؟
البته من بیشتر نگران حجم رایگان شبانه هستم. چون حجم باقیمانده رو نمیزنه آدم نمیدونه روزانه حساب کردن یا شبانه.
ببخشید یه سوال دیگه هم اینکه حجم باقیمانده رو هم هر 24 ساعت آپدیت می کنن؟ یا آنلاینه؟
دوستان در مودم dlink 2740. تو کدوم قسمت میزنه بیشترین سرعتی که تو دانلود خط جواب میده ؟
کدوم قسمت رو برم ببینم؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام به شما و همگی دوستاننقل قول:
اول از همه عدز میخوام که پست شما رو که خطاب به یوزر دیگری بود نقل قول کردم ولی چون بسیاری از حرف های که تو ذهن من هم بود گفته بودید اینکار رو کردم...
در مورد سرویس های حجمی مخابرات کاملا مواردی که گفتید درسته
اینکه بیشتر استفاده شخص ممکنه در طول روز باشه،الان با وجود موبایل و گجت های دیگه هوشمند که همه شون از اینترنت استفاده میکنن واقعا حجم دو گیگ در ماه مسخره اس
من خودم برای دانلود اگه بخوام انجام بدم از بسته های ایرانسل استفاده میکنم،توی منزل چهار تا موبایل هست که تازه استفاده متوسطی هم ازشون میشه و مثلا روی دوتاشون فقط ایستاگرام
هست اینا از نت مخابرات استفاده میکنن و خودم هم کارهای وب گردی در کامپیوتر با نت مخابرات انجام میدم21 شهریور وارد پرتال مخابرات شدم و میزان مصرف رو برای اون 20 روز 16 گیگ زده بود...
نکته بعدی هم اینه که بقول شما اینا دارن دون میپاشن تا ماهایی که نامحدود داریم بگیم به به چه سرویس های خوبی! و بریم عوض کنیم بعدا یهو میبنید هر بامبولی که بخوان در میارن
یه نمونه خیلی ساده اش اینه که سرعت شبانه رو روی دو مگ فیکس میکنن اعتراضی هم نمیشه کرد و کاملا طبق قرار داده
کلا شرکت ها حالا فرق نمیکنه چه شرکتی این سیاست شون هست که اول در باغ سبز به مشتری نشون بدن بعدا سر فرصت پوست کله شو بکنن:n02:
اینقدر تو این چند ساله ازین نمونه ها همه مون دیدیم که...
اگه مثل 2750 باشه توى status-->statisticsنقل قول: