به جمع کاربران بدبخت پارس انلاین خوش اومدی :)) اینها عادیه تازه اولشه ....صبر کن :|نقل قول:
Printable View
به جمع کاربران بدبخت پارس انلاین خوش اومدی :)) اینها عادیه تازه اولشه ....صبر کن :|نقل قول:
سلام آقا یه سوال میخوام سرویسم را تمدید آنلاین بکنم ...اینجا نوشته POL256-2G واسه 3ماه. سوالم اینجاست واسه کل 3 ماه 2G میده یا واسه هر ماهش 2G یعنی در مجموع 6G میده>؟؟؟ لطفا پاسخ بدین مرسی
ساعت رایگان 1 تا 6.55 هستش ؟
یا 1 تا 6 ؟
یا 12:35 تا 6 ؟
یا 12:35 تا 6:55 ؟
انگار تغییر کرده کمی ساعتش ازم حجم کم میکنه .
برا هر ماه 2 گیگ میدهنقل قول:
یعنی برا 3 ماه میشه 6 گیگ
من از 12:34 تا 6:57 دانلود میکنم چیزی از حجمم کم نمیشهنقل قول:
سرعت 512 دارم.كل دانلود ديشبم 300 مگابايت شده.پريشبم 500 مگابايت.واقعا پارس افتضاحه.دوستاني كه از تنظيمات مودم سر در ميارن و سرعتشون ميگن بالاست لطف كنن بگن mtu مودمشون روي چند هست ماهم بزاريم شايد فرجي شد:41:
دوستانی که میزان دانلود شبانه خودشونو مینویسن اگه امکانش باشه اسم شهرشونم بنویسن
من دیشب با سرویس
1.2G زدم ...از ارومیه هستم...اما نمیدونستم از حجمم کم میکنه و از حجم اعیاد که واسه هدیه داده بود کم شده. حیف . الانم میخوام تمدید کنم
LittleMore
مرسی فرید که جواب سوالو دادی
با تشکر از پاسخ گویی دوستان
میگم کسی سرویس های TRA-2048 و TRA-1024 رو گرفته !؟ شرعتشون چه طوره نامحدون دیگه !؟ کاشکی یه سرویس نا محدود خوب ماهیانه من نمیتونم بیشتر از 100 تومن هزینه کنم ! چه سرویسیس خوبه ؟
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
من چهارشنبه صبح مودم رو برا اولین وصل کردم و تا ظهر بدون مشکل بود . از ظهر چراغ adsl دیگه قطع شدو هیچ رقمه کانکت نشد با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت از سر خط تست کن . رفتم دیشب از سر خط سیم کشیدم دیشب خوب بود باز امروز هی مرتب دی سی میشه و لینک قطع میشه ! این خط هم فقط برای اینترنت هست ... مشکل الان کجاس به نظرتون ؟
شما با ای پی مودمتون که معمولا 192.168.1.1 هست وارد تنظیمات مودمتون بشین و ببینید snr خطتون چنده. و چقدر نوسان داره. راستی فاصلتون از مرکز مخابراتیتون چقدره؟