اطلاعات ناقصه چون نزدید پهنای خط روی چند مگ بسته شدهنقل قول:
ولی به نظر میاد کشش نداره میرایی دانلود 34 و 34 کشش 16 مگ رو نداره
Printable View
اطلاعات ناقصه چون نزدید پهنای خط روی چند مگ بسته شدهنقل قول:
ولی به نظر میاد کشش نداره میرایی دانلود 34 و 34 کشش 16 مگ رو نداره
باید ببینید سرویس قبلیتون که snr 20 داشته روی چند مگ بسته بودندشنقل قول:
و الان روی چند مگ بسته شده
شاید پهنا رو براتون بالا بستند که از 20 پریده روی 6
برای من که پیش پرداختم تو گزینه حجم ترافیک باقیمانده میزنه و با هربار ریستارت مودم آپدیت میشه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
براى من الان با سرعت ١٨ مگ SNRم ١٠ هستش! يه موقعى اين كيفيت آرزوم بود!:)) مقدار ٦ مقدار حداقلى و لب مرز هست و اگه خطتون نويز داشته باشه با اندكى نوسان باعث قطع و وصلى ميشه كه شما هم اين مشكل رو دارين! كارى كه ميتونين بكنين اينه كه اگه مطمئنين كار ديگه اى براى بهبودى كيفيت خطتون نمى تونين انجام بدين (كه چند مورد هست)، يا مى تونين بگين پهناى باندتون رو كم كنن يا اينكه تو تنظيمات مودم ماژولتون رو روى g.dmt قرار بدين كه اين خودش پهناى باندتون رو يك مقدار كم مى كنه و در عوض وضعيتتون رو stable تر مى كنه، كه اين دومى توصيه ميشه من خودمم چون خطم پنج مگ رو لب مرزى مى كشيد اين كارو مى كردم هميشه و تقريبا قطعى نداشتم.نقل قول:
روی این خط سرویس 512 نامحدود دارم.نقل قول:
بنظرتون حداکثر کشش خط چند مگ هست؟
البته طوری که قطع و وصلی نداشته باشه و خط استیبل باشه.
خود مودم max rate رو نزده؟معمولا مودم ها میزنن تا چقدر کشش داره البته تخمینی استنقل قول:
منم تخمین زدم با این snr ای که دارید تا 6 مگ کشش داره هر چند میتونید به خود تخمین مودم هم نگاهی باندازید اگر مودم زده باشه
دوست عزیزمنقل قول:
من یه مودم tp link td-8811 قدیمی دارم که به کامپیوترم وصله. خیلی وقته کار می کنه
ولی هنوز سرپاست. این اطلاعات که دادم مربوط به اون مودمم هست. تو این مودم مکس ریت
رو نمیزنه.
یه تی پی لینک 6961 هم دارم. رفتم با اونم تست کردم که اطلاعات کلا فرق داره.
SNR ------------- 37.7
attenuation ------33.1
Max Rate ------- 15404
شده. snr حتی 38.5 هم میشه.
سوالم اینه که واقعا کدوم مودم اطلاعات درست رو نشون میده؟
آیا واقعا خط من 15 رو میکشه؟!
ممنون
راستش این عدد ماکز ریت تخمینی هستنقل قول:
منم تا حالا چندین بار دیدم عددش فرق میکنه برای خودم و دیگران،خود من از 16 مگ داشتم تا 21 مگ ،که بین این 2 عدد نوسان میکرد
ولی در کل با این snr که زده شک دارم 15 مگ بکشه
نظر من اینه با این مودم تا 10 مگ بیشتر کشش نداره و اون 15 مگی که زده زیاد قابل اعتماد نیست،شما میتونید تو روزای دیگه و ساعات دیگه مثل شبها ببینید این ماکز ریت همون 15 مگ میمونه یا فرق میکنه
اون مودم قدیمیتون ظاهرا خوب نمیتونه نویزو دفع کنه که snr شده 24
خب بعد 16 ساعت از خرید اضافه،اس ام اسش اومد و در سایت هم مقدار خریداری شده شارژ شده
سرویس پس پرداخت 2 تا 16
مودم بشدت تاثير داره! من يه مودم سيمفونى داشتم كه پارس آنلاين بهم داده بود و با اون خطم تا ١٥ مگ بيشتر نمى كشيد، رفتم يه دى لينك خريدم الان خطم تا ٢٣ مگ مى كشه! اون ميزان snr كه نشون ميده با توجه به شرايط هست كه يكى از اون شرايط همون مودم هستش كه خودتون دارين فرقش رو مى بينين، اون ١٥ مگى كه زده اشتباه نيست و اگه پهناى باندتون باز باشه با همون سرعت ١٥ مگ حالا يه كوچولو بالا پايين وصل ميشه، البته كه با اون سرعت snr تون همون حدود ٦ ميشه كه لب مرزى هست ولى خب لزوما قطعى نخواهيد داشت، با اين شرايط بشدت توصيه ميشه يه مودم خوب تهيه كنيد من D-Link 2750u خريدم كه اين كيفيت رو بهم داد، شايد با عوض كردن اسپليتر هم كيفيت خطتون بهتر شه اگه قديمى هست اسپليترتون، بهرحال سمت اون مدم قبليه نرين كه خودتون دارين مى بينين خطتون چقدر كشش داره و شما از چقدرش دارين استفاده مى كنين؛)نقل قول: