منظور بنده درایور کارت وایرلس لپتاپه، فریم ور که دسکاریش واقعا عاقلانه نیسنقل قول:
درست نشدنقل قول:
Printable View
منظور بنده درایور کارت وایرلس لپتاپه، فریم ور که دسکاریش واقعا عاقلانه نیسنقل قول:
درست نشدنقل قول:
دوستان چرا درگاه های پرداخت باز نمیشه؟
برای من که مشکلی ندارهنقل قول:
از فیلتر.شکن یا پرو.کسی که استفاده نمی کنی؟
اخه این چه فایروالیه که high باشه اینجورس میشه
چند روزه میگم چرا نه پروگسی کار میکنه نه درگاه باز میشه نگو خودم تو تنظیمات مودم فایروال رو روی High قرار دادم.:n02:
کسی از دوستان جدیداً سرویس CB43 (نامحدود 1 مگ ضریب 1/10 ) رو فعال کرده؟؟ میخام بدونم اوضاع سرعتش چطوره روی چند ثابته؟
سه ماه بود داشتم با 1 گیگ شارژ شبانه استفاده می کردم دیروز IDM بی مصرف نمیدونم چرا ساعت 8 خاموش نشده حجم رو خورد الانم دوهفته از طرح نوروزیم مونده بنظرتون طرح جدید بردارم یا ممکنه مثل پارسال مبین نت طرحی چیزی را تو مهر ارائه بده؟
کی جرات داره این کار رو کنه :n02: ادم پولش رو بده اسموک کنه وجدانش راحت تره تا بده این رو چک کنه:n09:نقل قول:
من که بعید میدونم خبری بشهنقل قول:
ولی خب میتونی چند روزی دست نگه داری اگه نداد طرح بزنی
این ۲ هفته هم که راحت یه ۵۰۰ تومن شارژ کن شبانشو حالشو ببر
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نه بابا این ملت از سر مجبوری هر کاری میکنن بالاخره یک نفر پیدا میشه:n27:نقل قول:
کی جرات داره این کار رو کنه :n02: ادم پولش رو بده اسموک کنه وجدانش راحت تره تا بده این رو چک کنه
ای بابا مگه نمی دونی اون زمانا دیگه گذشتهنقل قول:
الان فقط می تونی گیگ بخری که هر گیگش میشه ده تومن
چرا باید مجبور باشننقل قول:
نه بابا این ملت از سر مجبوری هر کاری میکنن بالاخره یک نفر پیدا میشه
بابا اگه می خوای بگیری من میگم نگیر چون کسی که بیاد این قدر پول بده 24 ساعته در حال دانلوده پس یه مگ بین 10 نفر که معمولا خیلی از اینترنت استفاده دارن تقسیم میشه:n28:
اصلا نمیارزه :n15: