پس یعنی میشه ؟؟ شما نصاب کار بلد میشناسید بتونه نصب کنه ؟ چون ضبط عوض شه مثل اینکه همه سیستم ماشین میریزه به هم .نقل قول:
پس یعنی میشه ؟؟ شما نصاب کار بلد میشناسید بتونه نصب کنه ؟ چون ضبط عوض شه مثل اینکه همه سیستم ماشین میریزه به هم .نقل قول:
بله پیدا میشه بگید حمید اقا اگه مقدور هس براشون تهیه کنن.قیمت mtx تقریبا 240 اینا باید باشه.من صدای کننود که گفتین رو نشنیدم 1260 هم ویبره بیشتری دارهنقل قول:
من 1260 رو دارم. در برخی موارد لرزش داره و در برخی مواد بیس نرم. باید بگم بستگی به آهنگ داره که از کدوم یکی از این دو جور بیس توش به کار رفته باشه.نقل قول:
سلام حمید اقا میتونم شماره شما رو داشته باشم واسه خرید محصولات هلیکس؟
سلامنقل قول:
235 تومن
1260 رو نمیدونم
بله متاسفانه این مشکل رو دارن. شماره رو براتون ارسال کردم.نقل قول:
سلام دوست عزیز. به فروم خودتون خوش آمدید بله براتون ارسال کردم.نقل قول:
سلام حمید جان
تو این رنج قیمت (یکم بالا یا پایین) باند بهتری آیا پیشنهاد میکنی خودت؟
امروز قسمت شد آقا حمید از نزدیک ببینم
البته باید بگم با اون چیزی که فکرشو میکردم خیلی فرق میکرد
فقط بدونید من به سن ایشون برسم کلا نت میبوسم میزارم کنار چه برسه بیام به یه سری بجه ها کم اطلاعات جواب بدم
امروز رفتیم باند هلیکس با قیمت مناسب تر از همه جا ازشون گرفتم
و قول یه کامپ یه آمپیلی و صد البته اسمبل سیستم هم ازشون رفتم
فعلانم که تنها گذاشتمش جا باند قبلیا تا بقیه موارد بگیرم
با تشکر از ایشون
سلام کامران جان.خیلی خوش آمدین به جمع ما.:n16::n12:البته خوشحال شدم که امشب از نزدیک شما رو زیارت کردم.نقل قول:
مبارکت باشه ،واقعا تو این رنج قیمت بهتر از E69 نیست.یه امپ مناسب هم بعدا براش بگیری همونطور که عرض کردم عالی میشه.
مخلصم فرهود جان شما لطف دارین.من هم از روی عشق هست که میام اینجا. دوست دارم همه صدای خوب با کیفیت و با قیمت مناسب داشته باشن و استفاده کنند:n12:.برای ما بقی لوازم هم در خدمتت هستم.نقل قول:
راستی چه فکری کرده بودی؟:n06:
سلام حمید جان متشکرم من هم از اینکه از نزدیک شما رو دیدم و با شما بیشتر آشنا شدم خوشحالم. بابت باند E69X هم که لطف کردین و براام تهیه کردین ممنونم. در اولین فرصت بعد از نصب سعی میکنم تجربه خودم رو از صداش اینجا برای بقیه دوستان نیر ارایه دهم.
دوستان گلم سلام آقا یه سوال تخصصی به نظرتون بین پخشهای کنوود ۸۰۱۹ و پایونیر ۹۶۵۰ با اینکه من بررسی کردم تقریبا اینا تو یه رنجن به نظرتون کدوم بهترو با دوام ترو خوبه؟
من با یه آمپ پریمیر میخوان ۲ تا ۷۱۸ex و یه ساب جی بی ال 1000 درایو کنم
مرسی از همه