شما از کدوم مرکز مخابرات تهران هستید؟نقل قول:
Printable View
شما از کدوم مرکز مخابرات تهران هستید؟نقل قول:
خط فیبر نوری هست به همین دلیل فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. ولی با این حساب میترسم که برای دانلود شبانه بگیرم و مثل برای شما شبانه فعال نباشه و من متوجه نشم، با این حساب خودکار هم قطع نمیشه و با اون سرعت حجم مصرف میکنه و مبلغش روی قبض میاد، یا اینکه جدا از شبانه یه بار حواسم نباشه و حجم مصرف بشه. اگر بعد اینکه حجم تموم میشد قطع میشد و باید حجم میخریدی (چه مبلغ حجم خریداری شده جدا حساب میشد یا چه روی قبض میومد) بهتر بود. تا اینکه هرچقدر مصرف کردی مبلغش روی قبض بیاد.نقل قول:
خب مى تونيد پيش پرداخت بگيرين كه اين مشكل نباشه و حجمتون مشخص باشهنقل قول:
ممنونم، نيازى به قطع و وصل كردن مودم نيست اين كار رو خود مخابرات انجام ميده و ساعات شبانه مشخص ميشه، برنامه هاى دانلود همه شون رو ميشه تنظيم كرد كه تو يك بازه ى مشخص شروع و قطع كنن كه خارج از بازه دانلود نكنننقل قول:
دوستان سرویس من الان پس پرداخته. به نظرتون برم پیش پرداختش کنم؟ اینطوری هم میتونم حجم بخرم (خرید حجم الان واسه من فعال نیست)، هم اینکه کنترل بهتری روی حجم مصرفی دارم.
فقط نمیدونم چرا قیمت این طرح تابستانه واسه پیش پرداخت گرونتر از پس پرداخت هستش!!!:n13:
آیا بعدا میشه دوباره تبدیلش کنم به پس پرداخت؟؟
من سرویس پس پرداخت دارم و 4 شبه که راس 1 و 7 قطع و وصل میشه.توو قسمت حجم شبانه چیزی نمیزنه.خدا میدونه سر ماه چقدر پول قبض بشهنقل قول:
یه سوال.مقدار SNR شما چنده؟
برای من رد سرویس قبلی 20 بود ولی الان شده 6 و در روز 2 یا 3 بار قطع و وصل میشه
و در آخر یه خبر خوب
سرویس خرید حجم اضافه یرای پس پرداختی ها هم فعال شد
بچه ها بنظرتون خط من 16 مگ رو میکشه؟ فیبر نوری نیست
SNR .... Down....... UP
26 -------- 24.4
Attenuation......... Down....... up
20 ---------34
درسته، خرید حجم فعال شده. شما تستش کردی؟ بعد از خرید مقدار حجم خریداری شده تو بخش حجم باقیمانده ecare میاد؟نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
1 ساعت پیش 100 گیگ خریدم و از حسابم هم کم شد ولی چیزی تو سایت نزدهنقل قول:
فکر میکنم چون حجم مصرفی به صورت انلاین اپدیت نمیشه هنوز چیزی نمایش نمیده
فردا یا شنبه مشخص میشه
Snr. احتمال داره بخاطر افزایش سرعتتون کم شده باشه.
.بنظر خط های معمولی تا یک سرعتی جواب میدن و هرچقدر. سرعت بالاتر براتون. در نظر بگیرن قطع و وصلی بیشتر میشه .snrکم میشه.
باید دید در کدام سرعت روی خط هر شخص کیفیت و وضعیت خط استیبل و مناسب هست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk