نقل قول:
فیبر نوری که 95 درصد شهر در حال حاضر قابل بهره برداری نیست چون اصلا وجود نداره.اون 5 درصد هم الکیه.بازم نمیدن.(فقط یاد دارن تبلیغات دروغ بکنن)از vdsl هم خبر ندارم.
Printable View
نقل قول:
فیبر نوری که 95 درصد شهر در حال حاضر قابل بهره برداری نیست چون اصلا وجود نداره.اون 5 درصد هم الکیه.بازم نمیدن.(فقط یاد دارن تبلیغات دروغ بکنن)از vdsl هم خبر ندارم.
آقا این طرح جدید چه مسخره بازی ای هست اینا راه انداختن؟!
من 7 روز قبل این سرویس 2 مگ با مثلا 75 گیگ ماهانه رو فعال کردم!
الان بعد 7 روز شارژ تموم شده! مصرف من نهایتا روزانه 1.5 تا 2گیگ هست چطور این الان تموم شد حجم اضافه هم که دیگه زماندار نمیدن.
حتی اکر 2 به 1 هم که الان خوندم باشه بازم من نصف 75 گیگ رو مصرف نکردم تو این چند روز!
قشنگ دارن دزدی میکنن تو روز روشن
همون طرح های قبلی و ترافیک زماندار بهتر بود!
نقل قول:نقل قول:
من این 150 گیگ رو ماه قبل خریدم ولی فقط 5 گیگ شارژ کردن!
اینا کارشون خیلی زرنگی داره تازه اگه بخوان شارژ کنن
این 150 گیگ رو 30 تا 5 گیگ شارژ میکنن!! اون به فاصله هر 10 روز!!!
همه بسته هاشون همینطوره هواستونو جمع کنیدقبل خرید.
اما برای من که کلا 5 گیگ شارژ کردن و تمام دیگه هم جواب ندادن.
پ.ن: الان چک کردم سایتشون رو مصادیق محتوای مجرمانه مسدود کرده!
چه خر تو خریه مخابرات!! اگه نمایندگی مخابرات نیست و کارشون غیرقانونیه، چطوری به سیستم مخابرات دسترسی دارن و سرویس میفروشن و میتونن حساب کاربرها شارژ کنن؟!!نقل قول:
یک سوم حساب میشه . من که تخلیه کردم به شماها هم این پیشنهاد رو میکنم . فکر کنم پارس آنلاین و شاتل کیفیت خوبی دارن . من که رفتم شاتل .نقل قول:
دزدی از نوع جدیدش.اون گیگی که می فروشن برای سایتهای داخلی هست مثلا 75 گیگ فقط برای سایت داخلی .اگر سایت خارجی باز کنی در واقع 25 گیگ خریدی.یعنی سایت خارجی مصرفش سه برایرسایت داخلی در نظر گرفتن. از این به بعد هر چقدر گیگ می خرید تقسیم بر 3 کنید گیگ واقعی که خریدیت بدست میاد.الان 90 درصد سایتها دارای هاست خارجی هستن.مثلا همین سایت که الان دارید نگاه می کنید سرورش در آلمان هست.چون خدمات دهی خیلی خوبی دارن هاست های خارجی کسی از داخل ایران برای سایت سرور نمی گیره فقط ارگانهای دولتی برای امنیت بعضیاشون از ایران می گیرن. یعنی صد درصد به ضرر مصرف کننده شد این طرح. یک گلاه حرفه ای گذاشتن سر مردم. یعنی اینترنت رو گران کردن.
منم تخلیه کردم. دیگه شورشو در اوردن. شبانه ها رو حذف کردن. الانم که حجم کوتاه مدت هم نمیفروشن. دزدی هم حدی داره.
منم دیگه تمدید نکردم یه هفته هست همش زنگ میزنن اعصابمو داغون کردننقل قول:
اپراتورهای دیگه مناسبتی هدیه دارن یا نت شبانه یا سرعت بازه
تازه ترافیک سایت هایی مثل فیلیمو یا ایو نماوا تیوا ای سینما کاناپه فیلم نت رایگان هست ولی مخابرات هیچی
بالاخره سرویس جدیدی که از فن آوا گرفتم وصل شد.
حدود یک هفته میشه اقدام کردم.3 روز زمان برد مخابرات برام تخلیه کنه ( مثل اینکه داشتن برای تخلیه کردن لج بازی میکردن) چون قبلا ظرف کمتر از 48 ساعت خط رو تخلیه کرده بودم.
بعدش هم خوردیم به شلوغی ها و دوباره خط از طرف مخابرات رانژه نمیشد. تا که رسیدیم به روز شنبه.
شنبه که تماس گرفتم به فن اوا گفتن که وصل شدی ولی من لاین نداشتم. با تماس با پشتیبانی مشهد و تهران فرداش کارشناس فرستادن که سر خط رو تست کنه که اونم موفق به وصل نشد.
امروز هم که تماس گرفتن که وصل شده و چک کردم و درست بود منتها سرویس 8 مگ رو روی 4 مگ بسته بودن که بهشون گفتم هموجا که پشت خط بودم ظرف 20 ثانیه درستش کردن.
الان حدود 950 تا یک مگابایت دانلود دارم. فعلا چون تازه وصل شده نمیشه نظر قطعی در مورد کیفیتش داد. ولی بعد تست پینگ و استفاده بعد از چند روز نظرمو در مورد کیفیتشون بازم همینجا اعلام میکنم.
نکته خوبی که نسبت به مخابرات در فن اوا دیدم پشتیبانی خوبشون بود. بیشتر از اینکه من پیگیر باشم اونا به من زنگ میزدن و چک میکردن.
سرعت شبانه رو هم باید چک کنم ببینم چطوریاس. و همینطور سایت های رایگان و سایت های ترافیک داخلی.
فیبر هستین یا مسی ؟ الان میشه روی فیبر از سرویس دهنده های دیگه گرفت ؟نقل قول: