اینم تستنقل قول:
البته با idm سرعتش دانلودم 130 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تستنقل قول:
البته با idm سرعتش دانلودم 130 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون میشم اگه بدین..:n01::n16:
دوستان من وایرلسم نیم ساعتی یا اصلا بطور رندوم limited accses میشه، صفحه کنسول مودم هم بالا نمیاد(کانکتینگ میمونه)، باید خود وایرلسو دیسکانکت/کانکت کنم تا درست بشه، چیکار کنم؟
سرویس دیگتون اسمش چی هست؟نقل قول:
مشکل از دکل است ربطی به شما ندارهنقل قول:
بعید میدونم فقط به دکل مربوط باشهنقل قول:
چون میگه صفحه تنظیمات مودم هم نمیاد ، احتمالا مشکل از کامپیوتر که نمیتونه آیپی بگیره و کانکت بشه به مودم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
یکبار مودم و همینطور کامپیوترت رو رستارت کن مشکل احتمالا حل میشه ، مشکل limited هم شاید حل بشه شایدم اینترنتت قطعی داشته باشه مه اینشو دیگه باید صبر کنی درست بشه ولی مشکل وصل شدن به مودم و بالا اومدن تنظیمات مودم حل میشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دیشب ساعت 2 و خورده ای به مدت 10 دقیقه انتن همه فرکانسا تو محدوده ما پرید، مودم دوستان هم قطع شده بود، حدود 2:20 دوباره وصل شد، انگار که همه بی خیال دانلود خوابیده باشن، من از شانس خوبم بیدار موندم سرعت چسبونده بود به سقف، 2.1Mb ثابت تا خود 8:00نقل قول:
اما بخاطر این مشکل کلا 1.3گیگ بیشتر دانلود نشد، بدشانس ترین خوش شانس دنیام من:n15:
به نظرتون درایور وایرلسو دوباره بریزم درست میشه؟
اینطور که شما میگی مبین نت و دکل منطقه شما مشکل دارهنقل قول:
تا مطمئن نشدید که مشکل از مودم شما است انگلوکش نکن. مخصوصا اپدیت که هیچوقت توصیه نمیشه مگه اینکه مجبور باشید (کلا اپدیت مودم وایمکس یه چیز بیخود هست و ضررش بیشتر از نفعشه.)
هروقت بخوان تغییراتی به نفع خودشون اعمال کنند فریمور جدید میدن بیرون وگرنه ندیدم تا الان هیچ فایده ای برای کاربر داشته باشه.
نقل قول:دیشب واسه منم از ساعت 1:05 دقیقه تا 1:45 دقیقه به هیچ فرکانسی وصل نمیشد بعدش وصل شد و مثل همیشه با حداکثر سرعت 270 دانلود میکرد تا خود 8نقل قول:
پس به دکل مربوط نمیشه حالا از ما گفتن
کاری که گفتم کردید نشد ؟