من از ديشب شبانه م راه افتاد تست كردم مثل روز بود، همون ١٦ مگابيت سرعت ميده، من تمام چهار ساعت رو نگرفتم تازه حدود بيست گيگ دانلود كردم!نقل قول:
Printable View
من از ديشب شبانه م راه افتاد تست كردم مثل روز بود، همون ١٦ مگابيت سرعت ميده، من تمام چهار ساعت رو نگرفتم تازه حدود بيست گيگ دانلود كردم!نقل قول:
شما اینو در نظر بگیرید اگه قرار داد یکساله باهاتون ببندن این شبانه رایگان تا یکسال براتون هست .
زمانیکه قرار دادتون تمام بشه شبانه رایگان تمام میشه.
این مساله برای ما پیش اومد.
تازه قبلا 1 تا 7 شبانه رایگان بود الان اگه 2 تا 6 باشه که تایمش هم کمتر شده.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان حدسم درست بود ساعت شبانه براى من ١-٧ هستش!!! تو اون ٦ ساعت ٣٨ گيگ دانلود شده بود ديشب!!!:))) بقيه ى دوستان هم اگه شبانه شون فعال شده ميتونين امتحان كنين احتمالا ساعتش همينه!
دوست عزيز بنظر من اين نامحدودا به هيچ دردى نميخورن، شما نامحدود يك مگ هم كه داشته باشى تمام شبانه روز كه كامپيوترت روشن باشه حساب كنى ميشه ١٠ گيگ دانلود كرد! من تو ٦ ساعت ديشب ٣٨ گيگ دانلود كردم! بقيه ى روز هم سرعتم عاليه هر كارى بخوام انجام بدم رو سريع تر انجام ميدم، ديگه احتمالا بعد از اين طرح ها، طرح هاى اين طورى ميذاره، فوقش هم نذاره با اين طرح هاى شبانه ى ايرانسل و همراه اول ميشه با هزار تومن اينا شبى همين قدر دانلود كرد، به نظرم حيفه اين سرعت رو آدم نگيره طرح خوبيه، البته سه هفته پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد و كلى اعصاب خردى داشت كه ديگه توقع بيشترى از مخابرات نميره!نقل قول:
من تست کردم از حجم کم کرده خرید حجم نمی تونم انجام بدم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
سلام دوست بزرگوارنقل قول:
موضوع اینه که دانلود شبانه همیشگی نیست تا بهش دلخوش کنیم.
از طرفی بخاطر یه دانلود از خواب و خوراک باید بیفتیم.
تا ساعت دو بیدار باشیم بعد 4 ساعت بخوابیم ساعت 6 صبح بلند شیم مودم رو خاموش کنیم.
بقیه مزایای روز ( ویدئو آنلاین - گیم - TV ) رو هم که با مصرف حجم باید پول داد. بخصوص با این سرعت
خدا میدونه اگه حواس آدم جمع نباشه چقدر میشه؟!!
همیشه دغدغه حجم باید داشته باشیم.
مثل اینکه یه ماشین فراری به شما بدن بگن از 40 بیشتر نباید بری!
وگرنه خدا تومن جریمه میشی.
سوال من اینه الان شما این سرویس رو رفتین و گرفتین آیا میتونین 512 نامحدود بگیرین؟!!!
خیر.
از خودتون پرسیدین چرا 10 گیگ رو بهتون نمیدن ( مثال خودتون ) ولی 38 گیگ میدن؟ حتما دل مخابرات به حال
کاربرانش نسوخته.
اینا دانه پاشیدن برای دارندگان سرویس های نامحدود هست و موقتی است.
فعلا شما حالش رو ببرین نوش جونتون. البته فعلا!!
با توجه به صحبت های شما من تصمیم گرفتم جشنواره تابستانه 2 تا 16 مگ شبانه رایگان بگیرم فقط برای دانلود شبانه. چون که روی یه خط اینترنت نامحدود 1 مگ از مخابرات دارم و چون مصرف غیر دانلودم از اینترنت زیاده گفتم این جشنواره رو فقط برای دانلود شبانه روی یه خط جدید بگیرم.نقل قول:
اگر پس پرداخت بگیریم و حجم تموم بشه اینترنت قطع میشه یا اینکه اتوماتیک مبلغ حجم اضافه روی قبض میاد؟ و سوال دومم اینه که برای سرویس پس پرداخت میشه حجم خرید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
آره خب صد در صد هزينه ش بيشتر ميشه مخصوصا اگه مواظب نباشى ولى سرعت قابل مقايسه نيست واقعا، شب ها هم كه خود برنامه ها اتوماتيك قطع و وصل مى كنن نيازى به بيدار موندن نيست ولى در كل حرفتون درسته و هزينه ش بيشتره ولى خب سرويسى هم كه استفاده مى كنى بهتره. من خودم از پارس آنلاين سرويس داشتم هفت سال قبل از اين و هزينه اى كه الان ميدم كمتر ميشه كه واقعا راضيم البته اگه اين طور بمونه!نقل قول:
نكته اى كه مهمه اينه كه خطتون بكشه، من قبل از اينكه خطم فيبر نورى شه ٥ مگ هم بزور مى كشيد كه مزخرف بود و اتفاقى مجبور شدم از مخابرات بگيرم كه البته بعد ديدم كيفيتم اينجورى شده حالا راضيم، بعدشم زمان راه اندازى مواظب باشين چى براتون فعال مى كنن چون يكى از دوستان براش ٢ مگ نصب كردن الان هم زير بار نميرن تغيير بدن! تو پس پرداخت حجم تموم شه رو قبض مياد كه هزينه ش يه جدول داره زدن تو اون، ظاهرا گفتن بسته هم ميشه خريد ولى چون من پيش پرداختم مطمئن نيستم بازم بپرسيد.نقل قول:
برنامه ای که سر ساعت مودم رو قطع و وصل می کنه رو میشه اسمش رو بگین؟نقل قول:
در کل هر کسی باید طبق شرایط خودش سبک سنگین کنه.
سرویس فوق العاده ای هست فقط ای کاش همیشگی بمونه.
گوارای وجودتون. به سلامتی استفاده کنین.
از بس نامردی دیدیم همیشه شک داریم. شکی که متاسفانه درست هم درمیاد! :n03: