زمان ما که دو ماه بودش حقیتا از اموزشی خیلی خیلی سخت تر بود تمرینات فشرده بدنی و تیراندازی با کلت کمری و نحوه رزم با باتوم و سایر ادوات ضد اختشاش از برنامه های اموزشی بودنقل قول:
شاید العان تغییر کرده باشه اینکی که میگم برای سال 89 میباشد
Printable View
زمان ما که دو ماه بودش حقیتا از اموزشی خیلی خیلی سخت تر بود تمرینات فشرده بدنی و تیراندازی با کلت کمری و نحوه رزم با باتوم و سایر ادوات ضد اختشاش از برنامه های اموزشی بودنقل قول:
شاید العان تغییر کرده باشه اینکی که میگم برای سال 89 میباشد
سلام
دوستان یه سوال
حقیقت ما افتادیم خاتم الانبیا یه ماه از خدمتمونم گذشت الآنم10 روز اومدم مرخصی! ...
خیلیم راضم شرایطش خوبه راحته اما متاسفانه مشکلی برام پیش اومده که باید شهر خودمون باشم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه ارگان ما خاتمیا سپاه هست میشه از خاتم انتقالی گرفت به سپاه شهرمون و ادامه خدمت رو اونجا گذروند؟
لطفا راهنمایی کنید - خیلی کارم فوری و ضروریه
من مرزبانی ناجا ، 12 ، 24 بودم :n02:نقل قول:
اصل عشق و حالو کردم
آخرای خدمتم یکیو آورده بودم مثلا آموزشش بدم بعد از رفتن من جای من باشه اونوقت عملا شده بود 12 ، 48 !!!
کلا 5 ماه آخر خدمتم 2 ماهشو خونه بودم
كسي اطلاعي نداره؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
وای این آرزوی من هست اینجوری خدمت کنم ، می تونم به کارهام برسم !
جدا اگه کسی جایی مثل این سرغ داره بگه ، بتونم به کارهام برسم :( !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله امکانش هست ، ولی خاتم باید رضایت بده برای خروجتون و البته سپاه شهرتون هم درخواست بده
سلام دوستان من تو برگه معاف از رزمی نوشته :
معاف از رزم رژه نگهبانی ایستادن طولانی مدت و انجام کارهای سنگین .
در شیف اداری و در منطقه مسکونی خانواده خدمت نمایید
این بخش دوم چجوریه ؟ این کار از همون موقع اموزشی اعمال میشه یعنی از روز اول نزدیک خونه میرم ؟ در ساعت اداری خدمت میکنم بعد از ساعت اداری میام خونه ؟ حدودا یک سال پیش چند روز اموزشی بودم که در خواست معافیت دادم که اینجوری شد (معاف از رزم)
میشه دوستان راهنمایی کنند
اگه بخوام طبق معاف ار زرمیم در محل مسکونی خانواده خدمت کنم باید در یه جایی از شیراز برا نیروی دریایی سپاه بروم. کسی میدونه بهترینش کدوم پادگانه؟
لطفا دوستان راهنمایی
دوست عزیر موارد مربوط به رژه و پست رو در طول دوره اموزشی هم ملزم به رعایت هستند اما نزدیک محل سکونت برای بعد امورشی میباشد و بله طبق این متن خدمت شما اداری خواهد بودنقل قول:
نیروی دریای هم تا جایی که بنده اطلاع دارم یکی بیشتر نیست و ان هم پادگان معروف احمدبن موسی سپاه
TAPATALK
ضمن تایید حرفای ناظر محترم این نکته رو هم اضافه کنم هیچ تضمینی وجود نداره که اجازه بدن بعد از اتمام ساعت اداری شما بیایید خونهنقل قول:
طبق نوشته های شما، بطور کلی معاف از امورات نظامی خواهید بود و فقط در امورات اداری و غیرنظامی استفاده خواهید شد
زیاد دلخوش به این نزدیکی به محل سکونت و خانواده نباشید چون تجربه ثابت کرده خدمت کردن در نزدیکی محل سکونت به لحاظ روانی سخت تره
بچه ها ایده آل ترین پادگان برای دوره ی آموزشیه کسی که اهل تهرانه کجاست؟؟ هم از لحاظ راحتی هم نزدیکی... در واقع دنبال پادگان های سپاه هستم نزدیک تهران با کدشون... ممنون از کمک، جوابش برام مهمه
بهترین مرکز ندسا توی شیراز مرکز پشتیبانی تخصصی آماد ندسا یا همون ولی عصر هست ( که جدیدا یکمی سخت مگیرن.) ( دقیقا بعد از فرودگاه شیراز هست )نقل قول:
با توجه به وضیعتت که دست کمی از ما نداری :دی معاف از رزم و... توی گروهان اداری خدمت میکنی ... بهترین بخش پادگان گروهان اداری هست... همه معاف از رزم و معاف از پست کسی هم کاریشون نداره ... فقط صبح میای یه حضور میزنی میگه تا ساعت 9 برای خودتون بچرخین و بعدش برید سر واحد... شما هم تا ساعت 9 کارات رو انجام میدی و میری توی واحد خودت؛ تا ساعت 11.30 (این روزا که اذون هم زودتر میگن به خاطر ساعت) بعد از نماز هم میای میشینی پیش بچه ها به تعریف کردن تا موقع رفتن یعنی ساعت 2 بشه ... یه زمانی کار مفید ما 2 ساعت بود :دی بعدش بد شد و روزی 5 تا 6 ساعت حمالی میکردم ...
اگر اونجا افتادی و مدرکت هم لیسانس باشه با این وضعیت معافیت هایی که داری سختیش فقط رفتن تو پادگانه که باید ساعت 6.30 اونجا باشی ... به سربازان درجه دار ( به خاطر مدرک تحصیلی) خیلی احترام میزارن.موفق باشی./