دوستان من 12:38 وصل شدم تا 1 نزدیک 300 مگی دانلود کرد الان طبق این عکس پس چیزی کم نشده؟
پس رایگان فعلا جاهایی جواب میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من 12:38 وصل شدم تا 1 نزدیک 300 مگی دانلود کرد الان طبق این عکس پس چیزی کم نشده؟
پس رایگان فعلا جاهایی جواب میده؟
بعضيا واقعا خوش به حالشونه ها.من 512 دارم.خيلي اينروزا سرعتم خوب شده فقط ميتونم 1 مگ نهلايتش دانلود داشته باشم شبا.تازه 12:30 تا 1 هم اصلا رايگان نيست برام.6 تا 7 صبح هم يك مقدار برام حساب ميكنه.عجيبه ها.اونايي كه سرعت بالا دارن ميشه بگن mtu مودمشون روي چنده ما هم بزاريم شايد فرجي شد؟
از قرارداد بعدیت کم میشه ضمناً دانلود شبانه تو این 5 روز رایگان نیست و از ترافیکت کم میکنهنقل قول:
سلام دوستان
من تازه 2 روزه کوچ کردم به پارس آنلاین (اونم مفت مفت :5: )
سرویس هم فعلا 128 ، 2گیگ (همون طرح رایگان) ، شهر رشت
سرعت دانلود زیر 220 اصلا نمیاد، شب هم سرعت بجز یه مدت کوتاهی که 50-60 شد بقیش بالای 200 بود(البته ظاهرا این طرح رایگان تابستانه دانلود شبانه رایگان نداره!!!)
بنظرتون این سرعت علت خاصی نداره که؟ نکنه چون مشترک جدیدم میخواد جذبم کنه بعد سرعت بیاد پایین؟
چندتا سوال هم داشتم از با تجربه ها:
-امکان استفاده از یوزر و پس هر جایی که رانژه پارس آنلاین باشه وجود داره؟ یا یوزر پس فقط روی همین تلفن کار میکنه؟
-اگه من مثلا 3 ماهه، 6گیگ بگیرم، کل 6 گیگ ترافیک رو میتونم همون ماه اول استفاده کنم؟(یا ماهی 2 گیگ؟)
-بعد اگه همین اتفاق بالا افتاد، میتونم دوباره بجای اینکه ترافیک بخرم، سرویس بخرم؟ مثلا 3 ماه دیگه؟ (چون قیمت 6 گیگ ترافیک از 3ماه سرویس به همراه 6 گیگ ترافیک بیشتره 24<30 )
یه سوال دیگه هم داشتم در مورد سیستم اکانتینگ، isp قبلی که بودم علاوه بر اینکه یه چیزی شبیه همین پارس آنلاین داشت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه سیستم دیگه هم بود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، که همه همه جزئیات توش ثبت می شد(ازجمله nas و mac و ip و زمان شروع و پایان و ...) و اصلا هم تاخیر تو آپدیت نداشت
-تو این دو روزه احساس خفگی! میکنم :jealous: با بخش گزارش ترافیک پارس آنلاین، از بس اطلاعاتی که داره محدوده و دیر به دیر آپدیت میشه، میخواستم ببینم پارس آنلاین سیستم اکانتینگ دیگه ای نداره که دقیق تر باشه؟
قاعدتا باید یه همچین چیزی داشته باشه، چون isp ها طبق قانون باید تا چندین ماه تمام جزئیات اتصال از جمله ip و mac مشترک رو در هر بار اتصال ثبت کنن
من اینا رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متاسفانه هیچکدوم با پسورد من کار نکرد(ظاهرا مال کار دیگه ای هستن)
گویا به همین صورت هست .نقل قول:
بهترین کار این هست که هرکس یکبار خودش تست کنه و بعد با خیال راحت استفاده کنه.
دوستان برای استفاده از شبانه باید حتما مودم رو ری استارت کرد یا اتوماتیک مجانی میشه ؟
شک نکن دوست عزیز این طرح کلا واسه جذب مشتری هست و این سرعتی که دارید فقط یه نوع بازاریابی است اگر همیشه سرعت همین جوری بود که این همه مخالف ایننجا نبودنقل قول:
برای استفاده رایگان از ساعت 1 تا 6 نیاز به هیچ کاری (ریست یا دیسکانکت و...) نیست.نقل قول:
از ديروز تا الان اينترنتم كاملا قطع بود.زنگ زدم پشتيباني تلفن گويا بهم گفت به علت تعميرات شبكه هست.512 دارم شبا سرعت دانلودم از 1تا3 به حدوداي 30 الي 35 هست.از 3 تا 6 زور بزنه به 50هم ميرسه.بنظرتون ميتونم شكايت كنم از پارس؟كل دانلودم تا 6 زير 700 مگ هست.
سلام
سرویس 256-2گیگ رایگان 1ماهه گرفتم در عرض 5روز 1.2گیگم مصرف شد در صورتی که دانلود سنگین نداشتم
مثلا 2 ساعت وارکرفت بازی میکنم 100 مگ میره واسه وبگردی هم که نگو تا میتونه کم میکنه البته تو یجا خوندم که بخاطر گوگل کرومه و فایرفاکس اینجوری نیست درسته؟
میخواستم بدونم تو همه سرویسا اینجوری کم میکنه؟یا چون این رایگانه اینجوریه
شاتل هم اینجوری؟